Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(42)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(42)
    • 5 Star(38)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/04/2019

    90-240V 28000W 28KW Home Electricity Power Energy Factor Saver Saving Up To 30% - EU plug ID: 1263978 Delivered to Bulgaria for 26 days. Well packaged and good looking device. I just plugged it into the socket and the LED lit up in green light. I have not tested it yet with a Pf /power factor/ meter.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2020

    Wygaszacz / Egzekutor?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Na rozprawie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Nie wiesz, czy ona naprawdę pracuje, czy to iluzja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Jak na razie, nie mam żadnych wyników, bo zostało to dziś ogłoszone, więc porozmawiamy za miesiąc.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2020

    Przybycie zamówienia, zbyt długi czas dostawy, produkt jest dobrej jakości, cena za pieniądze jest bardzo dobra, mam nadzieję, że zaoszczędzisz zużycie też!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2019

    BOM DIA A TODOS ,TIVE UMA EXPERIENCIA MUITO BOA COMPRANDO NA banggood ,produto chegou antes do praso ,produto na perfeita condiçoes vou retornar a comprar nesta loja maravilhosa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2020

    Minął termin dostawy a towaru nie otrzymałem. Nie wiem jak odzyskać pieniądze. Oszuści.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2019

    I plugged it. Waiting for result. I am hoping it will work at least a 20 to 30 % less on our next bill

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 756
    • Ft5 799
    • Ft3 524
    • Ft8 461
    • Ft7 936
    • Ft3 875
    • Ft7 252
    • Ft2 818
    • Ft6 345
    • Ft14 349
    • Ft4 883
    • Ft10 074
    • Ft6 696
    • Ft6 345
    • Ft23 274
    • Ft6 345
    • Ft7 402
    • Ft13 433