Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1341)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1341)
    • 5 Star(1258)
    • 4 Star(70)
    • 3 Star(10)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/03/2021

    Bardzo ładna pęsetka. Dokładnie wyrównując punkty i uwielbiam folię do przechowywania ich. Spodziewałem się, że powłoka ESD będzie grubsza, ale to tylko farba, ale chyba działa. Pęseta zgiętym kształtem powinna być szczególnie przydatna dla tych miniaturowych urządzeń SMD, takich jak rezystory i inne małe urządzenia w kształcie paska. Kilka odłamków farby na jednym planie, ale nie ma o co narzekać, zwłaszcza za cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Kochałam ich. Pęseta ma bardzo dobre wykończenie z wyjątkiem pewnych zmian grubości końcówki z jego przeciwieństwem na niektórych pęsety, ale nic poważnego. Dodatkowo plastikowy ochraniacz jest więcej niż potrzeba, a futerał jest wystarczająco mocny, co wydaje mi się absolutnie konieczne dla liczby zacisków.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Dobry rozmiar. Bardzo wytrzymałe (nie będą pękać), są one bardzo ostro wykonane, więc osłonki ochronne są konieczne. Ale działają świetnie. Nie używałbym ich do higieny intymnej. Również te pochlebne są nieco mniej wyrafinowane w wykończeniu. Podoba mi się rzep na opakowaniu btw. Naprawdę szczupły i do przechowywania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    Megkaptam hiánytalanul. A csomagolás kis mértékben sérült volt, de csak a külső. Elég jónak tűnik a minősége. A csipeszek pontosan "zárnak".

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Wysokiej jakości pęseta w dobrym przypadku. Jakość jest doskonała, są elastyczne. Towar został dostarczony bardzo szybko z magazynu CZ. Polecam kupić ten produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Prawda jest taka, że byłem mile zaskoczony. Okładka jest ładnie uszyta i wykończona. Są pięknie wykończone, końcówki pasują jak widać na zdjęciach. Napiwki nie są zużyte lub zdeformowane bardzo dobrze, bardzo szczęśliwe. Dzięki za wszystko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Doskonały produkt, wszystkie pęsety dotarły nietknięte, dobrej jakości, idealne do plastimodelizmu, dioramy, druku 3D itp. Polecam zakup 👍👏👏👏

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Produkty były dokładnie zgodne z opisem i bardzo dobrej jakości. Dostawa trwała chwilę, ale było warto, firma kurierska upewnia się, że dostarczy ją osobiście. Odkupiłbym te produkty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Bardzo ładny zestaw pęsety. Torba jest solidna i będzie chronić pęsetę przez bardzo długi czas. Żaden z pęsety nie był wygięty, ale niektórzy z nich po przybyciu porysowali farbę. Za tą cenę, nie mogę narzekać :) Jest jak opisano. Mogę polecić, 5 gwiazdek!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Jest bardzo dobry w tej cenie, i działa świetnie w małych i małych rzeczach. Ale nie dla pracy, która wymaga zbyt dużej mocy. Ale produkt wydajności cenowej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 530
    • Ft3 661
    • Ft1 829
    • Ft10 990
    • Ft2 440
    • Ft2 113
    • Ft4 614
    • Ft1 829
    • Ft28 756
    • Ft6 104
    • Ft2 470
    • Ft3 051
    • Ft3 524
    • Ft3 875
    • Ft2 745
    • Ft3 170
    • Ft3 325
    • Ft23 510