Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1536)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1536)
    • 5 Star(1441)
    • 4 Star(79)
    • 3 Star(13)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/07/2021

    Produkty były dokładnie zgodne z opisem i bardzo dobrej jakości. Dostawa trwała chwilę, ale było warto, firma kurierska upewnia się, że dostarczy ją osobiście. Odkupiłbym te produkty.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2022

    Przyjechał w ciągu kilku dni, wygodna i praktyczna torba z zamknięciem na rzep, aby wszystko było w porządku. Bardzo przydatne do każdej precyzyjnej pracy, takiej jak spawanie elektryczne, osobiście uważam, że bardzo przydatne te z zakrzywioną końcówką (esd15), aby bez wysiłku usunąć śruby napędowe. Produkcja pęsety sejsmicznej jest dobra w cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    Wszystko wygląda na wysokiej jakości, mocne, wykonane starannie. Naprawdę nie małe, mogą być używane do wielu małych prac!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Materiały wydają się być dobre, narzędzia są dobrze wykonane! Praktyczny pojemnik, aby zawsze mieć je wszystkie razem i wyraźnie widoczne. Szybka wysyłka, doskonałe opakowanie. Niezwykły stosunek jakości do ceny. Zawsze najlepszy z BanGGood!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Wyglądają całkiem dobrze, i mają dla prawie każdej sprawy, której kiedykolwiek potrzebowałem, jeśli mam to zrobić, to, że nie jest to, że nie jest to zwykle zamknięte, co się przyda, gdy trzeba zostawić coś na chwilę, Co do reszty, wszystko idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Doskonały produkt, wszystkie pęsety dotarły nietknięte, dobrej jakości, idealne do plastimodelizmu, dioramy, druku 3D itp. Polecam zakup 👍👏👏👏

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2022

    Przesyłka dotarła na czas. Są małe braki w laminacie pęset (nie wszystkich) więc nie polecam do wysokiego napięcia. Ogólnie towar zgodny z opisem. Do naprawy laptopów czy innego sprzętu z niskim napięciem polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Bardzo ładny zestaw pęsety. Torba jest solidna i będzie chronić pęsetę przez bardzo długi czas. Żaden z pęsety nie był wygięty, ale niektórzy z nich po przybyciu porysowali farbę. Za tą cenę, nie mogę narzekać :) Jest jak opisano. Mogę polecić, 5 gwiazdek!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2021

    Projekt wymagający, plastikowe czapki na każdej pęsety. Nawet najostrzejsze pęsety zamykają się z precyzją, jakość jest zaskakująco dobra!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    urun güzel kullanışlı ve sağlama benziyor korgosu hızlı geldi 17 TL 2 urun için gümrük bedeli cikti

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$9.23
    • US$9.23
    • US$12.69
    • US$9.23
    • US$9.23
    • US$59.99
    • US$17.59
    • US$25.99
    • US$53.99
    • US$39.99
    • US$29.99
    • US$18.99
    • US$8.99
    • US$39.99
    • US$13.99
    • US$172.79
    • US$314.49
    • US$48.50