Opinie klientów

4.85 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(146)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(146)
    • 5 Star(128)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/09/2020

    Otrzymałem paczkę w tym stanie (oczywiście, że była zamknięta). Nie było pudełka ze znakiem towarowym. Główna jednostka i wszystkie akcesoria były w bardzo dobrym stanie. Jeszcze go nie zainstalowałem, od czasu ekranu. (Chociaż mierzyłem miejsce, gdzie go umieściłem, wiele razy) Obejmuje dużą część podstawowych przyrządów samochodu (paliwowy i temperaturowy wskaźnik itp.) i szukam rozwiązania. Tylko dwa problemy: A. bardzo mały rozmiar podręcznika (bardzo mała czcionka) oraz b. Jest niekompletny (instrukcja), ponieważ nie opisuje sposobu podłączenia urządzenia do samochodu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2020

    Samo w sobie radiowa kolacja!!! Znam motyw androida z konfiguracjami Z pewnością mamy już 20 takich radiostacji Życie super szybko!!!! 4 gwiazdki tylko z powodu dwóch kabli, które mnie rozpędzają ...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Miło zaskoczony szybkością dostawy i profesjonalizmem strony...produkt bardzo dobrze zapakowany i wygląda doskonale. Wszystko co muszę zrobić, to jechać na nim moim samochodem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Zamontowany na Citroenie C4 Picasso jest bardzo dobrze zintegrowany. Ma pewne wady. Radio identyfikuje stację, która gra, podaje nazwę, ale nie ma RDS, a kiedy traci sygnał zmienia stację i umieszcza tę, którą lubi. Pisanie przemówień przez głośniki zmienia się tylko z prawej na lewą, ale nie zmienia się z przodu na tył, ale odtwarzanie muzyki, ppr że z radiem nic nie daje. Poza tym dobrze. Przeglądarka Google Maps Rl idzie dobrze, ale musisz dać jej czas na wczytywanie trasy i położenie samej pozycji. Satelity szybko je dobierają. Na głównym ekranie oznacza prędkość, ale myślę, że nie idzie dobrze, ponieważ oznacza więcej niż prędkościomierz samochodu, i w porównaniu z innym GPS zawsze wybierał mniej. Chcę zmienić główny ekran, żeby umieścić aplikacje, których używam najczęściej, ale nie mogę znaleźć sposobu. W każdym razie, jeśli to coś warte, to umowa stoi.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Bardzo dobrze zapakowane, Przybył w 15 dni São Paulo Capital Prosta instalacja Dobre zakończenie System operacyjny bardzo szybki

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    Bardzo dobra jakość zbudowana. Oferta wolno ładować czasami, ale wszystko i wszystko bardzo dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Przybył wcześniej niż się spodziewaliśmy... Idealne opakowanie, do instalacji i prób... Zaktualizuję recenzję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2020

    Fantastyczny produkt świetny ekran

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2020

    Przybyło bardzo dobrze zapakowane, wspaniałe! Super polecam!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2020

    Bardzo dobre i tanie. Znacznie taniej niż na rynku

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft37 182
    • Ft33 802
    • Ft56 789
    • Ft43 943
    • Ft36 875
    • Ft49 690
    • Ft64 533
    • Ft83 495
    • Ft16 561
    • Ft50 028
    • Ft35 646
    • Ft71 325
    • Ft27 655
    • Ft27 041
    • Ft30 421
    • Ft33 802
    • Ft64 226
    • Ft47 938