Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(467)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(467)
    • 5 Star(428)
    • 4 Star(33)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/02/2021

    Dobry produkt nic do powiedzenia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Przybyłem, dziękuję. Szybko. Dobrze. Materiał

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2018

    This tiny multitool costed only a couple of $ but it does the job! A must multitool for everyone who likes to fix certain things on the spot! It mainly has a plier can opener cork opener philip head screwdriver two flatheads big and small one serrated knife which aint that sharp! a small knife and a nail file! size is not too small you'll have a good grip on it. overall a good buy! thank you banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2018

    Мелкий мультитул. Из полезного: пассатижи, пилка для ногтей и плоская отвертка. Остальное - бутафория. Я бы не рекомендовал к покупке. Разве, что школьникам подарить.Либо как доп. инструмент, который не жалко потерять или сломать.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2018

    С магазином Banggood всегда приятно иметь дело, работать. Заказ обработали быстро и отправили. Multitool хорошего качества , маленький и удобный как для меня дорожный вариант. Нужно только капнуть чуть чуть масла и разработать а так же подточить нож и пилочку. Для такой цены очень классный продукт!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2020

    Po podaniu go na moje testy, mogę powiedzieć, że jest naprawdę dobry. Ostrze jest bez nici, ale to nic wielkiego, zawiasy jędrne i kolor jest dokładnie taki jak obraz. De log na pewno najlepszy zakup jaki kiedykolwiek tu dokonałem. Polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2018

    удобный, практичный мульти иннструмент. качество сборки отличное. в компактном футляре. мне понравился. convenient, practical multi tool. build quality is excellent. in a compact case. I like this.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2018

    This is a very nice and handy tool. I have it always in my backpack. I've already used it several times to fix my bike. Pros: - Price - Design None cons so far.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2017

    Советую!👍✊ соотношение цены и качества в порядке.в руке лежит удобно. сделано качественно

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2017

    Quality could be better, but this tool is very small so it is hard to make good quality tool in this size. Generally for small tasks its ok but nothing more.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 266
    • Ft5 471
    • Ft5 054
    • Ft3 790
    • Ft6 176
    • Ft10 750
    • Ft5 838
    • Ft5 260
    • Ft4 741
    • Ft6 973
    • Ft2 917
    • Ft5 471
    • Ft5 838
    • Ft3 281
    • Ft4 741
    • Ft3 281
    • Ft4 378
    • Ft242 038