Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(62)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(62)
    • 5 Star(50)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/12/2020

    Wysokość: 182 Masa ciała: 82 Rozmiar M pasuje do grubego swetra. Weź jeden rozmiar większy. Przednie boki 2 grzejniki: 0,50 Amp, Tylna strona: 1,3 Amp. Razem zużywa energię 5,3V 1,8Amp. Jeśli moc Powerbanku nie jest 2Amp, obie strony nie działają w tym samym czasie Ładunek dotarł za 8 dni. Chin do Turcji. Ten doskonały

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Towar dotarł bardzo szybko. Jeszcze tego nie testowałem, ale czy najbardziej zły towar został uszkodzony. Opakowanie zostało przecięte przez coś ostrego. - Pewnie nóż, zobacz zdjęcia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Wziąłem XXXL Ja tylko do mnie, że zwykle idzie XL Polecam wziąć co najmniej 3 dodatkowe rozmiary i ubierz się wygodne, jednak bardzo dobrze zrobione

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Cieszyłem się, że założyłem tę fajną kurtkę, ale radziłbym zwiększyć rozmiar. Zamówiłem średnią, ale było ciasno.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2021

    Świetnie, rozgrzej się dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    Świetny produkt działa bardzo dobrze i doskonałej jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Ekstra świetny produkt 5, ładny w dotyku, ładny i funkcjonalny tylko dobre recenzje

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    To bardzo miła dostawa, dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Dostarczenie w kolejności. Kurtka jest w porządku, rozmiar 2XL jest w sam raz dla mnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2020

    To nie zawiera żadnych instrukcji, ale wygląda na to, że działa bardzo dobrze. Użyłem USB powerbanku o wartości 8000maH i z moich pomiarów i obserwacji wynika, że można by na tym uruchomić kamizelkę przez około 8-10 godzin. Bank zasilający jest zainstalowany w lewej kieszeni, w której znajduje się podłączenie kabla USB. Dwa przełączniki na lewej części piersi mocy sterującej do tylnej i przedniej części kamizelki oddzielnie. Przełączniki te zmieniają kolor, aby pokazać różne tryby pracy: Nie LED = MOC OFF Czerwony LED = ogrzewanie o dużej mocy (ciągłe pobór prądu 1,8A) Biała dioda LED = tryb utrzymania temperatury (wyciąg prądowy 1,8A). Niebieskie LED = tryb niskiego ciepła (2-stopniowe naciąganie prądu pulsującego). Obwody automatycznie przełączają się z trybu Czerwonego na Białe, gdy kamizelka osiągnie temperaturę. Tryb Niebieski może być ręcznie uruchamiany w celu dalszej oszczędności baterii i dłuższego życia. Ogólnie, jestem pod wrażeniem budowy i eksploatacji. Czas pokaże historię o długowieczności i niezawodności.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft20 314
    • Ft17 589
    • Ft3 648
    • Ft6 131
    • Ft13 274
    • Ft17 632
    • Ft10 731
    • Ft9 842
    • Ft6 898
    • Ft65 364