Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(55)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(55)
    • 5 Star(51)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/06/2019

    il prodotto di per se è ottimo. Peccato che delle due confezioni una è arrivata perfetta l'altra con il materiale completamente secco all'interno della siringa. Sicuramente lo recupererò.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2021

    To dobrze, co o tym myślałem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Najlepszy do dobrego oklejania WD-40 na folii aluminiowej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Etykietowanie zbyt zwięźle

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Wszystko ok jak opis

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • wilhil
    NL
    10/01/2018

    8 different colors for polishing and lapping paste from very course to very smooth. Each syringe contains just a little bit, but you don't need very much unless you are dealing with large surfaces. I haven't tried them yet, but the appearance is good and I would be surprized if this stuff doesn't work.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2016

    Gute Qualität für einen kleinen Preis. Paste hat eine nicht so hohe Diamantmenge wie Profipasten, aber die kosten auch gerne mal 50.- pro Spritze. Funktionieren aber super. Gut für Ventile einschleifen, Messer schärfen, gehärtete Metalle polieren....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2018

    I used to brighten and clear up a resin covered solar panel that had dulled and weather from living outside. did a really good job making the panel clear and shiny again. really happy with the results.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2017

    j'ai testé les pâtes les plus fines et je suis très satisfais du résultat. Je le recommanderai à tous mes amis horloger, bijoutier et mécanicien de précision.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2016

    Подойдут для разных работ. Лично я брал для притирки клапанов, шлифовки втулок и осей. В работе пока не использовал.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • Ft8 458
    • Ft5 884
    • Ft6 620
    • Ft12 507
    • Ft13 609
    • Ft5 654
    • Ft4 043
    • Ft2 204
    • Ft3 307
    • Ft19 129
    • Ft10 299
    • Ft6 518
    • Ft2 204
    • Ft9 563
    • Ft5 591
    • Ft4 043
    • Ft9 563
    • Ft5 884