Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(35)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(35)
    • 5 Star(31)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/09/2021

    Wyrób wysokiej jakości. Nożyce są świetnie wykończone. Sprzedawca natychmiast wysłał produkt i dotarł w mniej niż 15 dni. Nie pobierano żadnych dodatkowych opłat.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Spodziewałem się kompletu z 8 nożycami, przyjechał jeden tnący.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Właściwie to jestem zaskoczony, jak dobre są na cenę. Próbowałem tylko kilku z nich na miękkim drewnie, ale wyniki są tak dobre, jak każdy inny przecinacz routerów, którego użyłem. Używam cięcia Titmana przez ostatnie 28 lat w mojej firmie, ale koszt ich obecnie jest bardzo drogi. Jeśli myślisz o tym po prostu je dostać, zamówiłem 25 stycznia i przybyli dzisiaj 2 lutego. Szybsze z Chin niż Uk w tej chwili lol i darmowa dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    il prodotto è esattamente come me lo aspettavo, provato e perfettamente funzionante. Fino ad ora nessun problema riscontrato, forse un pó piccoline in altezza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Idealny zestaw narzędzi do pracy stolarki. Niezwykła jakość cenowa!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Router bits will work for me for finger splices, I hope they make the job easier. It should have a gasket that can hold the 8 bits together.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Idealne na 18mm sklejkę. Trzonek ma 8 mm, więc potrzebny będzie adapter do koletu routera o średnicy 1/2 cala

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Dobrze zrobione.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Doskonały produkt i pierwszorzędna obsługa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 086
    • Ft16 654
    • Ft8 846
    • Ft10 341
    • Ft1 881
    • Ft5 651
    • Ft20 439
    • Ft5 651
    • Ft8 325
    • Ft2 645
    • Ft5 274
    • Ft3 389
    • Ft18 168
    • Ft2 360
    • Ft6 880
    • Ft6 431
    • Ft26 382
    • Ft2 268