Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(53)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(53)
    • 5 Star(44)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/12/2021

    Produkt OK, otrzymany w jednym kawałku, ale duże opóźnienie z DHL (w Niemczech na tydzień). Jednym komentarzem jest to, że bateria jest trudna do usunięcia, nie tylko naciśnięcie przycisku i przesunięcie, ale trzeba nacisnąć mocno od tyłu. Jeszcze nie przetestowany w prawdziwym życiu, ale mam nadzieję, że sprawdzi się jak na recenzji wideo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Szybka dostawa. Próbuj, działa idealnie. Polecam wszystkim.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Bardzo lekki. Ładowarka łączy się bezpośrednio z akumulatorem. Doskonała cena

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Działa dobrze.Wygląda na to, że jest dobrym narzędziem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2021

    Bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2021

    Aby zobaczyć, że wyglądają dobrze, ale potem zdajesz sobie sprawę, że płacąc coś ekstra, masz produkt lepszej jakości, Poza tym przyszedł do mnie kawałek połamanego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2021

    This looks like it could be a very useful tool. However, as received, it is totally useless to me. When placing an order from Canada, I assumed that the battery charger would be compatible with the North American electrical system. It is not. Instead of a North American standard two or three flat pronged plug, the adapter comes with a two round pronged plug. I have no idea where to get an adapter to make it work. This is aggravation at my end that could have been prevented at the source. Other than this, until I can actually use the tool, the procurement procedure, delivery and service has been great but tool performance is a mystery.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Bardzo praktyczne i wygodne, nadaje dobrą jakość. Łatwy w montażu i użyciu. Nawet jeśli powiem 21V, baterie mają 18V. Nigdzie tego nie pisze, ale polewam trochę oleju, zanim go użyję. Ponieważ jest bardzo lekki, kiedy się go przecina, ma tendencję do odbijania się, jeśli nie opiera się go o podstawę miecza. Poza tym, co mówię, to dla mnie działa idealnie. Jest bardzo przydatny do przycinania i małych kłód. Bardzo zadowolony z zakupu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    Prišlo veľmii rýchlo. I keD´jer tovar zabeklený v pevnej kartónovej krabici a bublinkovej fólii ťažký akumulátor pri preprave mierne poškodil plastový držiak pilového listu (odlomil sa preforovaný roh plastového krytu zo spodnej strany reťaze), ide len o estetickú vadu bez vplyvu na funkciu opíly. Poškodenie by eliminovalo len zabelenie do polystyrenového obalu vymedzujúceho pohyb jednotlivých častí v rámci škatule, ktorý by bránil pohybu batérií pri nešertrnom zaobchádzaní. Obchodníci by mohli predávať uvedený plastový kryt ako náhradný diel (ide o časť s najvačším rizikom poškodenia resp. nevyhnutnú súčiastku pre správnu funkciu píly).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    To był łańcuch, który został wysłany, a nie ręce, jak widać i reklamowane. Był to drugi przykład przynęty i przełącznika z tej strony. Teraz unikam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$29.99
    • US$39.99
    • US$39.99
    • US$44.99
    • US$41.99
    • US$49.99
    • US$20.39
    • US$52.99
    • US$43.99
    • US$39.99