Opinie klientów

4.97 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(101)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(101)
    • 5 Star(98)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/11/2020

    Bardzo imponujące! Profesjonalnie zapakowane próżniowo i dwutygodniowe dostawy do Kanady. Podoba mi się solidny aluminiowy wspornik, który ułatwiał modyfikację i mocowanie do mojego domowego CNC. W przeciwieństwie do innych modułów ten laser jest wyłączony, dopóki nie naciśniesz przycisku testowego. Z uważnym skupieniem (Zwykle skupiam się na czarnej żyletce używając powiększającego opaski z Banggood, laserowych gogli i PWM ustawionych na 1% mocy) Kropka zbliżyła się do 0,1 mm. Bardzo trudno jest uzyskać obraz skupionej kropeczki, ale próbowałem poniżej. Dla moich potrzeb (grawer drzewny) wydaje się idealny i przecina papier jak masło z 30% mocy. Nie próbowałem jeszcze głębokiego cięcia drewna, ale jak na razie jestem pod wrażeniem jakości tego lasera w porównaniu do innych, które kupiłem. Powiadomię komentarze, jeśli z czasem będę miał z tym jakieś problemy. Dzięki Banggood za zapewnienie świetnego produktu w świetnej cenie!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    çok güzel paketlenmiş gümrük vergisi istediler ödedim bana iadesini yaptılar çok teşekkürler kazıma için yeterince güçlğ ve gözlüksüz kullanmayın lütfen

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Doskonały laser, potężny i precyzyjny, wentylator jest aktywowany automatycznie, wymaga dostarczenia konwertera TTL. Polecam zewnętrzne zasilanie i wsparcie powietrzne Ręczne ogniskowanie, w porównaniu z innymi modułami laserowymi, Neje musi być zamontowane znacznie bliżej elementu, który ma być wygrawerowany, więc potrzebny będzie element, aby go posunąć niżej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Bardzo mocna, a wiązka jest bardziej jednorodna niż na modelu 20W, nie widać na niej pasków, co wskazuje na czystsze cięcie. Mówi się, że kropkę można skupić na 0,08 mm. Ciężko jest znaleźć odpowiedni ze szklanką ochronną, ale powinni je sprzedać w skalibrowanej odległości z podkładką, która pomoże je dostosować. Przerobię wszystkie moje testy na wycinaniu i grawerowaniu. Miejmy nadzieję, że wytrzyma dłużej niż model 20W, którego dioda straciła moc po kilku godzinach pracy i który musiałem zastąpić NUB0E. W jednym jednak, przycisk testowy na desce został złamany, a brakujący element nie ma w pudełku ani w torbie, co wskazuje, że nie został złamany podczas transportu, ale w fabryce. Nie użyję tablicy, więc mogę sobie z tym poradzić, ale to prawdopodobnie wskazuje na niedostateczną jakość w fabryce, stąd tylko 4 gwiazdki. Moduł fiksacji jest bardzo dobrze przemyślany. Może zastąpić zwykłe moduły laserowe 30-33 mm i pozostaje kompatybilne ze starszymi. (PRE 20W, Eleksmaker 2.5W, i mój DIY 1W idealnie do niego pasował). Myślę, że posiadanie sprężyny zamiast śruby ułatwiłoby jej obsługę, ale to już jest w porządku.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Cześć wszystkim. Prawidłowa cena PapyKy od CNC-PapyKyKa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Weryhard.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    Turcja przybyła do Stambułu za 10 dni. To wysokiej jakości produkt, kawałki wykonane są z aluminium. Kable są trochę za krótkie, ale nie szkodzi.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Świetnie się pakujesz, szczelnie i bezpiecznie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2020

    To tak miłe i ı może używać dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Wszystko doskonałe. Doskonała moc

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft17,090
    • Ft3,757
    • Ft17,090
    • Ft12,988
    • Ft31,790
    • Ft8,202
    • Ft10,595
    • Ft15,039
    • Ft12,304
    • Ft2,390
    • Ft23,927
    • Ft11,620
    • Ft3,757
    • Ft14,355
    • Ft68,369
    • Ft3,757
    • Ft46,148
    • Ft21,752