Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(44)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(44)
    • 5 Star(43)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/09/2021

    Mam 6L frytkownicę i te pasują idealnie! Całkowicie polecam, ponieważ są dobrej jakości i wytrzymałe. One też są non-stick!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Szybka dostawa, dobre opakowanie. Nie ma żadnego problemu z produktem. Polecam. Użyłem go kilka razy i działa idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    BlitzWolf kupiłem go do BW-AF1 Smart Air Fryer. - Pasuje idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Wkrótce nadszedł, podoba mi się towar!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Najlepszy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Bardzo dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Dzisiaj dostałem akcesoria do pieca bezolejowego, na co czekałem. To bardzo dobra jakość, dostałem to, czego chciałem. Szybka, punktualna dostawa. Mogę go tylko polecić komuś innemu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Zamówiłem frytkownicę i te akcesoria w tej samej kolejności i w mniej niż 1 tydzień dotarłem do tego produktu. Kiedy poszedłem do frytkownicy próbowałem tacy i dobrze pasuje więc pójdę z nich korzystać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2022

    Znalazłem wszystkie akcesories bardzo pomocne i łatwe w użyciu, kupione w bardzo dobrej cenie. Jednak moje zamówienie trwało 2 miesiące.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Bardzo dobry i użyteczny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$31.17
    • US$53.12
    • US$20.78
    • US$187.10
    • US$10.38
    • US$105.79
    • US$22.04
    • US$11.12
    • US$16.67
    • US$33.35
    • US$5.59
    • US$5.76
    • US$6.89
    • US$50.60
    • US$20.69
    • US$10.40
    • US$8.07
    • US$15.00