Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(165)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(165)
    • 5 Star(158)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/05/2021

    perfetto comando e 119. devo solo verificare le pale drone eachine ex5. grazie banggood. grazie 😍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Dobra jakość, transport bez problemów. Zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Csak kicsit sokáig tartott a kézbesítés.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Super, świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Szybka wysyłka i dobry pakiet

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Wszystko zgodnie z opisem, szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Super szybka dostawa, brakuje tylko do silnika dwóch śrub. Odkąd zamówiłem kompletną wymianę śmigła i silnik, zakładałem, że Że mogę przymocować co najmniej dwie śruby do zasilania śmigła. Potrzebuję co najmniej dwóch śrub. Markus Pozdrowienia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Bardzo ważne, aby mieć dodatkowe zapasowe śmigła. Jak tylko podniosłem drona, kiedy pierwszy raz się rozbił i pociął kilka śmigł, wszystko w ciągu kilku sekund. Cieszę się, że je miałem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    Was soll ich großartiges schreiben. Der Artikel ist wie beschrieben. Da ich sie erst montiere, wenn die alten Blätter defekt sind, kann ich noch nicht viel sagen.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Produkt w opisie, dostawa zaskakująco zajęła tylko dwa tygodnie, aby dotrzeć z Chin. Opakowanie nie było najlepsze, ale produkt był ok po przyjeździe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft17 257
    • Ft1 988
    • Ft7 299
    • Ft8 295
    • Ft26 551
    • Ft3 648
    • Ft1 988
    • Ft3 316
    • Ft4 312
    • Ft2 984