Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(11)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(11)
    • 5 Star(11)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/09/2022

    Doskonały produkt, świetna kontrola jakości, polecam. Działa na PC serii Xbox i Xbox One

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2022

    Zakłady Roboczej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2022

    Doskonała jakość lubi bardzo przykro, że nie ma dla Playstation zbyt, jeśli pewnego dnia ma prawo zakup dla doskonałego produktu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2022

    Sterowanie jest świetne, zarówno w wersji zręcznościowej, jak i to są najlepsze rzeczy licencjonowane w kontrolerach. Negatywny punkt dla zrzutu, ugniatane pudełko Bardzo bałem się uszkodzenia sterownika, ale to nie było w przypadku. Ten 8bitdo to jest 10!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2022

    Bardzo dobra kontrola jak zawsze, tylko zwiększając moją kolekcję kontroli 8Bitdo, Dziękuję (Dotarłem dość szybko).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2022

    Doskonały produkt. przybył dość szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2022

    Świetna kontrola, dobrze zbudowany i wytrzymały. Jedna z najlepszych marek do sterowania równoległego Xbox. sensacyjne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2022

    100% polecam wszystkim!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2022

    Świetna kontrola dla każdego, kto szuka alternatywy dla drogich i kruchych oryginalnych sterowników firmy Microsoft. Znalazłem 8bitdo, gdy szukałem alternatywy dla sterowania Series S, który zaczął pokazywać awarię w lewym analogu. (Ta sama awaria zgłoszona przez wielu ludzi na całym świecie). Ultimate ma taki sam ślad jak Serie S, a do tego ma dwa tylne wiosła, które w produktach Microsoftu można znaleźć tylko w wersji Elite. (co jest znacznie droższe niż wersja powszechna). Dobra jakość i przystępna cena, a sklep wysłał wszystko bardzo szybko i sprawnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2022

    Bardzo dobrze, bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$59.99
    • US$19.62
    • US$35.99
    • US$79.99
    • US$20.99
    • US$100.04
    • US$39.99
    • US$16.09
    • US$13.85
    • US$23.03
    • US$37.94
    • US$27.99
    • US$38.10
    • US$44.84
    • US$9.23
    • US$33.48
    • US$32.34
    • US$1,139.99