Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(60)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(60)
    • 5 Star(59)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/12/2020

    To za niecałe trzy tygodnie. Już w pudełku zauważasz, że produkt jest jakość. Samo sterowanie jest bardzo górne, piękne i z wyglądem Premium.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Wspaniała kontrola, łatwa do synchronizacji z różnymi platformami, doskonały ślad, wyzwalacze i analogi wysokiej jakości. Przybył bardzo szybko i bez opłaty, nawet kupując dwie jednostki razem. Bardzo zadowolony z przejęcia!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Bardzo ładne i ergonomiczne. Bardzo blisko oryginalnej kontroli pro, nie żeby to było złe, wręcz przeciwnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Top najlepszych do użycia na ich Android zero i przyciski są doskonałe z szybkich odpowiedzi polecam przybyło super szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2021

    Przybyłem w dobrym stanie, i szybko produkt bardzo wysokiej jakości i z dobrą obsługą klienta

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Może być używany na Nintendo Switch, Xbox i PC. Bardzo dobry!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2020

    Sensacyjna kontrola i jak na razie działa doskonale! Polecam zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Bardzo piękna kontrola, przyszedł super szybko i wysoka cena, nie był opodatkowany i ani płatne wysyłki pocztowej. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2020

    Bardzo ładnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2020

    Legit!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 562
    • Ft12 356
    • Ft8 203
    • Ft9 989
    • Ft11 429
    • Ft9 266
    • Ft10 811
    • Ft6 068
    • Ft15 446
    • Ft8 107
    • Ft16 858
    • Ft8 917
    • Ft7 116
    • Ft17 840
    • Ft8 203
    • Ft15 446
    • Ft23 680
    • Ft2 852