Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(14)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(14)
    • 5 Star(12)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/07/2021

    Omyłkowo zamówiliśmy bez baterii 1014399231, ale dotarł również bez ładowarki i brak angielskich instrukcji, co było reklamowane na stronie internetowej. Zamówiłam od ciebie ładowacz do baterii za 15 dolarów. I oczekuję zwrotu kosztów. Na zdjęciu otrzymanej paczki.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    Otrzymany produkt przed terminem, zbudowana jakość produktu jest akceptowalna trwałość musi być sprawdzone. Nie jestem pewien co do czasu baterii na pełnym naładowaniu, ponieważ nie używałem go, ale zajęło to czas ładowania. Ładowarka jest ok, trochę lekka waga. Produkt pochodzi z instrukcją bezpieczeństwa dla wszystkich linii produktów oferowanych przez producenta, z wyjątkiem umywalki ciśnieniowej .... Lol.. Instrukcje dla pralki były tylko w Chinach. Wszystek zadowolony z zakupu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    1. Zamówiłem produkt z baterią, ale otrzymałem bez baterii. Proszę przysłać mi baterię, która pasuje do produktu. 2. Podręcznik dla produktu jest napisany w języku chińskim. Proszę, wyślij mi to po angielsku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2022

    Otrzymałem moją paczkę, ale nie ma w nim ładowarki ani baterii. Dlatego nie mogę przejrzeć tego punktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Wydaje się dobrze, kiedy będę używać go regularnie, wtedy mogę komentować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2021

    Dobry produkt... i jak opisano. Tylko jedna rzecz jest nie do przyjęcia. Opakowanie.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Umyłem samochód raz, jestem bardzo zadowolony. Używasz mało wody, co jest wielką zaletą, dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Instrukcja obsługi zawiera wszystko oprócz tego konkretnego produktu. Niemniej jednak, łatwy w użyciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Doskonale i wykonuje swoją pracę

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$115.74
    • US$93.54
    • US$32.44
    • US$104.99
    • US$76.81
    • US$63.24
    • US$76.19
    • US$14.94
    • US$69.99
    • US$123.57
    • US$102.78
    • US$52.91
    • US$58.89
    • US$103.94
    • US$175.99
    • US$41.96
    • US$48.63
    • US$30.99