Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(21)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(21)
    • 5 Star(21)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/03/2021

    Otrzymuje wszystko zgodnie z opisem działa bardzo dobrze piłowane

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Wygląda świetnie, nie testowałem, szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Jest to drugi, który kupiłem i choć nie pasuje do marki ani kolor jest identyczny z poprzednim, którego cena podwoiła się między jednym a następnym. Jest to praktyka, która wydaje się powszechne w tej stronie zakupowej, jeśli kupić przedmiot i chcesz kupić inny taki jak to podnoszą cenę od 30 do 50 procent. która musi być polityką handlową, ponieważ niemożliwe jest przypisanie jej do wahań wymiany walut

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Dostałem 5.02.21, zamówiłem dostawę 5.01.21 na Krym. Myślę, że jest bardzo dobry. Kompletne zgodnie z opisem. To działa, działa. Jestem zadowolony z zakupu, polecam sprzedającego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Kupiłem go z powodu baterii, kupiłem kolejny bez baterii, nie mogłem zdobyć baterii, i mam dwa urządzenia tego samego rodzaju, i strona nie mogła dostarczyć baterii

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Ale element edukacyjny dotyczący czasu do wzięcia pod baterie nie naruszają męskiego faktu PAKIETOWANIE PRZEDMIOTÓW lepiej DZIĘKUJĘ

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Jestem bardzo zadowolony z produktu w sposób, w jaki otrzymałem, ale chcę wiedzieć, jak długo akumulator musi być ładowany. Proszę użyć mojego e-maila (christinamarco2012@gmail.com), aby mnie poinformować.. Z góry dziękuję.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    To świetny produkt. Bardzo dobrze zapakowany i przyszedł wcześniej niż planowano. Użyłem go i jest naprawdę niestrudzony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    la batterie livrée avec l’appareil ne tiens pas la charge plus de 30 secondes batterie hors service !!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    Przyjechałeś wcześniej niż się spodziewaliśmy. Dobrze zapakowane, uwaga 10. Działa zgodnie z oczekiwaniami. Akumulator dobrze działa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16 749
    • Ft38 616
    • Ft26 763
    • Ft26 151
    • Ft14 845
    • Ft30 587
    • Ft20 854
    • Ft34 027
    • Ft34 792
    • Ft28 293
    • Ft19 430
    • Ft10 922
    • Ft55 616
    • Ft13 378
    • Ft17 586
    • Ft26 068
    • Ft11 584
    • Ft23 320