Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(31)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(31)
    • 5 Star(25)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/12/2021

    Ten doskonały ma dość krótką krawędź drewna, jak masło osobno jest z przyciskiem bezpieczeństwa, aby nie nacisnąć spust przez pomyłkę wszystko przybyło w idealnym stanie przybył ze wszystkimi akcesoriami i 2 baterie polecam 100% prawdy kupiłem go dać go do mojego brata, ale nie został z pragnienie spróbować hehehehe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2021

    Za pieniądze, które zarabia, jestem całkiem szczęśliwy... Wygląda na tanią konstrukcję, własny strych. Nawet nie spróbowałem. Użyłem bezpośredniej baterii makita 18v. Nie ma smarowania łańcucha, więc musisz użyć sprayu lub szczotki, może ja używam sprayu... Bardzo lekka przyczepność. Całkiem ergonomiczne w ładowni. Popracuję nad tym dalej i wrócę z dodatkowymi komentarzami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2022

    Dobre narzędzie, ale 3 miesiące dostawy..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Przybyłem przed czasem. Jestem zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    Przyjazd w krótkim czasie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    Piła do kończyn. Montaż był bardzo prosty i działa nawet lepiej niż myślałem! Do tej pory używam go tylko w domu do przycinania, ale nie miałem żadnych problemów, a baterie trzymają się całkiem dobrze! Wyłącznik bezpieczeństwa działa dobrze, nie miałem przypadkowych startów piły! Dobry produkt na całym świecie dziękuję bardzo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2022

    submitted. I received the item from UK where it had been delivered at my request. Today whilst checking the item, I noticed the power supply missing. Kindly let me know whether the power supply was sent together, or not. I am not aware which type of power supply could be used, pl.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    Wygląda na tanią konstrukcję. Nawet nie spróbowałem. Użyłem bezpośredniej baterii makita 18v. Łańcuch nie smaruje, więc musisz użyć sprayu lub szczotki. Bardzo lekka przyczepność. Całkiem ergonomiczne w ładowni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2021

    Silnik jest szczotkowany, działa dobrze, instrukcja montażu jest trochę mało, mam śrubę, myślę, że będzie wolny, ale bardzo dobrze tnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2021

    Produkt spełnia opis, działa idealnie, wygodne i mocne, do małych zadań.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$40.99
    • US$9.59
    • US$8.57
    • US$54.05
    • US$11.99
    • US$54.99
    • US$45.99
    • US$14.99
    • US$29.99
    • US$49.99