Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(60)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(60)
    • 5 Star(42)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/01/2021

    Wspaniale. Dźwięk jest bardzo przeciętny, ale podłączając go do kanału hi-fi lub wzmacniacza głośników. Dla informacji, kupiłem nadajnik Bluetooth i odbiornik, który podłączam do pianina z jednej strony (wlot słuchawkowy) i do głośnika Sony lub słuchawek Bluetooth Bose (zdjęcie 1 i 2). Dziękuję, polecam sprzedającego, który był bardzo dokładny dla tras i kroków dostawy.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Bardzo dobrze, bardzo ładnie! Musisz umieścić mały wzmacniacz z drutem (nie ma Bluetooth), aby uzyskać dobry dźwięk. Jest napisane po chińsku, ale można łatwo znaleźć tłumaczenie na Google. Jest tam pedał i torba transportowa. Bardzo dobrze zaprojektowane, a zawiasy cofają się przez ich naciskanie, aby nie zakłócać rąk podczas gry. Bardzo dobry produkt do treningu na małej przestrzeni. Polecam klawiaturę. Zamówiłam jeszcze dwa, żeby zaoferować moim przyjaciołom za cenę i jakość, to tanie. Każdy w domu uważa fortepian bardzo ciemny i ładny, gramy go bardzo łatwo, nawet jeśli powiedziano mi, że brakuje mu głębi klawiszy (długość, 1 cm dłuższy byłby dobry). Dźwięk klawiatury jest zgniły, ale ze wzmacniaczem przez przewód podnośnika słuchawkowego (lub z dobrym zestawem słuchawkowym) jest górny. Podłączyłem nadajnik Bluetooth do wzmacniacza Sony Bluetooth, dźwięk jest bardzo dobry. Ładunek jest wykonany z wtyczką USb/mikro-Usb telefonu, 2h na pełną baterię, wtedy możemy grać około 3h zanim dźwięk spadnie, ale podłączając się do sieci, możemy kontynuować odtwarzanie. Istnieje również pole rytmiczne innych tłumaczy klawiaturowych, metronom itp... Jest całkiem kompletna i całkiem profesjonalna. To tylko opis artykułu. Polecam sprzedającego i produkt. Brakuje tylko Bluetooth i będzie na czubku kompletne! Czekam na wersję Bluetooth.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Niezły produkt, dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    Ładna klawiatura. Dźwięk jest w porządku. Jest bardzo lekki i zwarty. To byłby idealny wybór na drodze, jeśli rozmiar klucza jest taki sam jak oryginał. Klawisze są zbyt krótkie, co sprawia, że klawiatura nie nadaje się do prawdziwego ćwiczenia. Musisz przyzwyczaić się do klawiatury i odstawić się od normalnego pianina, co niesie ryzyko podczas przygotowań do zawodów na wakacjach. Dla dzieci, które grają zawodowo na normalnym pianinie, nie polecam modelu. Dostawa do Niemiec z Republiki Czeskiej była super szybka. Zobaczmy, jak pójdzie z powrotem. To nie wygląda na takie proste.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2021

    Jeden z białych kluczy był odłączony, ale udało mi się go łatwo odłożyć. Dźwięk jest bardzo sztuczny i klucze nie czują się jak prawdziwy, ale jest idealny do ćwiczeń gdzie tylko chcesz. (tak długo, jak masz przestrzeń, aby to rozwinąć, oczywiście). Bardzo zadowolony z produktu i bardzo podekscytowany do rozpoczęcia gry. Uważam, że to drogie za wszystko, co oferuje (dolar <-> prawdziwe wahania też nie pomogły) jednak powodem, dla którego nie dałem mu 5 gwiazdek jest to, że wierzę, że przy całej technologii, którą ludzie do tej pory stworzyli, Zdecydowanie możliwe jest stworzenie rozkładanego pianina, które jest bliżej prawdziwego pianina, zarówno dźwiękowego, jak i mądrego.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Pierwotnie zamówiłem ten przedmiot z Chin w zeszłym roku. Po dwóch tygodniach się poddałem, bo nigdy go nie wysłano. (nie z winy Banggood; transportowce do USA były trudne do znalezienia w czasie pandemii). Wyobraźcie sobie moje zaskoczenie, kiedy później znalazłem ten sam napis na sprzedaży i dostępny w moim lokalnym (USA) magazynie. Otrzymałem go w ciągu tygodnia od zamówienia. To jest miła klawiatura. Bardzo lekka i przenośna. W miarę dobrze reaguje na dotyk palca i oferuje ogromny wybór głosów (no, może dźwięki!). Jest to warte ceny i świetne do podróży.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Część, którą otrzymałam jest uszkodzona gdzieś, klucz jest uszkodzony dla dwóch dźwięków zamiast jednego dźwięku. Po zwróceniu nowego, usterki wydawały się znacznie ograniczone, przynajmniej nie ma dźwięku holowania w jednym kluczu... Grając przez kilka godzin i okazało się, że przynajmniej udało się odtworzyć piosenkę całkowicie. Klucz do prasowania niezdolny do regulacji głośności dużej lub małej, ponieważ dźwięk urządzenia czułości. W zasadzie to zabawka lub dotykowe uczucie tabletu. Ogólnie świetnie! Bardzo odpowiedni dla podróżnika i prezent dla dzieci uczących się. :D

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Zaskakująco dobre jak na tę cenę. Oczywiście dźwięk nie jest taki świetny, a klawisze nie reagują zauważalnie na różne mocne strony, ale nie spodziewałem się niczego innego. Klucze mają dobry punkt nacisku, a liczba wciśniętych klawiszy nie wydaje się być ograniczona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Jestem bardzo zadowolony z produktu. Dla jego presio to bardzo dobrze, najlepsza jest jego miara i zdolność do przerobienia go w mały pakiet. Poza tym dźwięk jest całkiem autentyczny, jestem zaskoczony. Nawet jeśli podręcznik jest po chińsku, nie ma trudności w odkryciu funkcji błazna. Zalecane!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Świetna klawiatura, żeby zacząć grać. Dźwięk wydobywający się z dwóch głośników bocznych nie należy do najlepszych, ale jeśli podłączysz się do zewnętrznych głośników lub słuchawek, możesz usłyszeć dobrą jakość. Można go również używać bez zasilania, ponieważ posiada wewnętrzny akumulator. Można użyć wielu instrumentów (128) i wielu akompaniamentów (128). Jest 30 dem. Pedał jest mały, ale skuteczny. Ekspedycja szybko, musiała przyjechać po befanie, zamiast tego przybyła przed świętami. W pełni usatysfakcjonowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 243
    • Ft84 918
    • Ft52 456
    • Ft6 554
    • Ft5 767
    • Ft6 882
    • Ft6 554
    • Ft6 554
    • Ft57 443
    • Ft3 931