Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(106)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(106)
    • 5 Star(88)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/01/2021

    Idealnie! W odpowiedniej ilości. Są naprawdę gładkie, jak się spodziewałem. Naprawdę polecam te przełączniki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    Cumple lo descrito, buen producto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2020

    Szybka dostawa

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2020

    Zgodnie z oczekiwaniami, policzone i posiada wszystkie 87 przełączników

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2019

    100% as expected.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    Wymienię czerwone przełączniki Gateron, które są z moim Keychron K2 hot swappable, te czerwone są zbyt lekkie dla moich ciężkich palców, i można je odróżnić po zainstalowaniu. Próbowałam i jest bardzo miękka i jędrna. Nie zainstalowałem ich wszystkich, najpierw je smaruję, a potem nakładam folię, a potem je zainstaluję. Dobre, solidne 3 do 4 godzin rozpraszania. Przybył około 2 miesięcy po zakupie do Meksyku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Przybył wcześniej niż oczekiwano i w bardzo dobrych warunkach. Pochodzą w plastikowej torbie, więc spodziewaj się, że niektóre szpilki przełączniki zostaną wygięte. Niektóre były lekko wygięte, a tylko dwa były źle wygięte. Nie przetestowałem przełączników, ale gdy już będą, zaktualizuję tę recenzję z wynikami. Ponadto w worku znajdowało się 87 przełączników.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2020

    Te przełączniki są o wiele cichsze niż te niebieskie, które miała moja klawiatura. Są maślane gładkie i mają do nich naprawdę głęboką „tośność". Należy pamiętać tylko o tym, że siła uruchamiania tych przełączników wynosi 60 g, więc przy pierwszym użyciu, przygotuj się do uwolnienia mocy na nich, zwłaszcza jeśli jesteś używany do zapalania przełączników, takich jak niebieskie lub czerwone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2020

    Zamówiłem to tydzień temu w formie statku i przyszedł w tydzień! Dostałem go w skrzynce pocztowej, ponieważ był mały i pomyślałem, że nie wystarczy, patrząc na paczkę, ale wszystkie 87 sztuk tam! Przeglądałem je i nie miałem złamanych i wyglądało na to, że było to załatwione ostrożnie. Te przełączniki są niesamowite. Są moim pierwszym liniowym przełącznikiem i czują się niesamowicie nielubione. Obecnie czekam na mój pcb, ale założyłem na nim klawiaturę i to jest niesamowite i jestem wyjście umieścić go na klawiaturze na zamówienie. Bardzo polecam te przełączniki, jeśli masz przełącznik liniowy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Great cheap switches, a lot of them came with bent pins but that's just from shipping and it was super easy to ben them back, but the price was great and shipping was fast.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 622
    • Ft5 547
    • Ft5 084
    • Ft7 088
    • Ft9 247
    • Ft15 722
    • Ft6 780
    • Ft9 863
    • Ft7 088
    • Ft10 850
    • Ft18 188
    • Ft18 497
    • Ft17 263
    • Ft16 955
    • Ft19 422
    • Ft19 730
    • Ft25 280
    • Ft4 613