Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(17)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(17)
    • 5 Star(14)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/01/2021

    Zalety: - Ładne materiały i metalowa płyta górna - 2.4GHz działa bez zarzutu - Projekt jest OK - Pojemność baterii wystarcza na dni pracy - Rodzaj klawiszy OK ABS dla tego przedziału cenowego WZÓR: - Czerwone przełączniki są bardzo niespójne, większość z nich jest naprawdę gładka, ale niektóre potrzebują więcej siły niż inne, całkowicie rujnując je, żebym szybko na nich pisała. - Dźgnięcia były trochę chwiejne, ale są całkiem w porządku po ich modyfikowaniu. W sumie klawiatura OK w tej cenie, nie narzekam, ale myślę, że będę ponownie lutować na niej różne przełączniki. Chociaż mogę polecić ogólną klawiaturę, szczególnie ze względu na jej łączność bezprzewodową, nie mogę polecić wariantu czerwonego przełącznika.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Doskonała jakość, niebieskie przełączniki są całkiem dobre, bardzo małe uruchamianie. Tylne światło jest ładne i jasne. Nie mogę skomentować czasu pracy baterii, zasięg 2.4ghz wydaje się taki sam jak mysz Logitech mx gdziekolwiek 2. Czcionka klawiszy nie jest tym, co bym chciała, ale wystarczająco dobra. Ogólnie jak na razie jest genialny jak na tę cenę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Zamówiłam tę mechaniczną klawiaturę 10 marca 2021 roku i otrzymałam ją w ciągu 14 dni, co jest szybsze niż oczekiwałam. Klawiatura wygląda super, a jakość budowy jest bardzo dobra. Podobała mi się inna funkcjonalność backlit. Kliknięcie przycisku brzmi niesamowicie. Jeśli ktoś chce go kupić, powinien się z tym zgodzić.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Cena jakości

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Dobry rozsądek i miła jakość 10/10

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2021

    Bardzo wyśmienicie... Doskonała jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Mam swoje z brązowymi kluczami i nie mogę się bardziej cieszyć. Dobra jakość i idealne do pisania. Naprawdę polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Stabs mają trochę grzechotki, ale bardzo dobra ogólna klawiatura dla jego ceny, dobre backlightning, to również jest z magnesem na tył do przechowywania połączenia USB bezprzewodowe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    Klawiatura mechaniczna z oszałamiającym stosunkiem jakości do ceny. Powłoka aluminiowa, która sprawia, że klawiatura jest bardzo wytrzymała, reagująca na klawisze i jakość plastiku bardziej niż dyskretna. Doskonały wybór połączenia: kabel Bluetooth, bezprzewodowy lub USB typu C. Super szybka wysyłka!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Większe klawisze były bardzo słabe, ale naprawiły go poprzez rozładowanie przełącznika, dokręcanie stabilizatorów i smarowanie ich.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft17 773
    • Ft19 219
    • Ft16 869
    • Ft16 568
    • Ft18 978
    • Ft19 280
    • Ft24 402
    • Ft27 113
    • Ft15 664
    • Ft3 974