Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(120)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(120)
    • 5 Star(104)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/07/2021

    Doskonały produkt. Jestem absolutnie zadowolony. Jakość może być lepsza, ale w tej cenie jest idealna! Ale minus to wtyczka. Muszę go wymienić, ponieważ adapter jest kompletny bez sensu, nie pasuje do mojego unijnego gniazdka. I może dłuższe kable mogą się przydać, ale jak powiedziałem w tej cenie jest absolutnie MUSI KUPIĆ!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Otrzymałem 858D, myślę, że to aktualizacja. Otrzymałem go w ładnym kartonie. Wygląda na dobrą jakość. Nie miał wtyczki UE, ale był z adapterem. Polecam każdemu, kto chce tanią stację przeróbkową. Adapter nie miał złącza gruntowego, więc myślę o jego wymianie. Adapter też nie pasuje do gniazdka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Mam 2 z tego cudownego narzędzia natychmiastowej pracy bez zarzutu. Jedynym problemem jest to, że przewód zasilający nie jest wtyczką europejską, ale wymienię go na kabel z zasilania komputera. Pracuje zadziwiająco jego transport był bez zarzutu i przyszedł stosunkowo szybko Szacunek sprzedawcy dziękuję ci banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • maxVIP3
    BE
    30/12/2020

    To przeróbka dotarła dzisiaj. Tylko 7 dni w drodze z magazynu CZ w Europie. Odzyskałem 858D zamiast 858D, wiedźma jest chyba ulepszona. Ale miał tylko dwie dysze zamiast trzech, dla mnie czarownica nie jest wielkim problemem. Był również bardzo dobrze zapakowany, więc brak uszkodzeń podczas transportu. Już zdemolowałem kilka elementów ze starego PCB i muszę przyznać, że byłem zaskoczony, że poszło bardzo łatwo, nawet gdy próbowałem zdemolować kilka dużych, grubych mosfetów. Podgrzewa się w sekundach, szybko się chłodzi, gdy włożysz uchwyt do uchwytu lub stojaka ( Włączam wentylator na max, gdy umieszczam go w ogrzewaczu, więc ochładza się jeszcze szybciej ). Kiedy osiągnie 100 c° zamienia się w tryb snu, Więc wszystko działa dobrze. Ale jest też kilka rzeczy, które w mojej opinii mogą być lepsze. Drut, który zasila i kontroluje uchwyt, ma tylko 75 cm długości, a dla mnie jest trochę krótki. Wtyczka zasilająca nie jest dla UE. Jest z adapterem, więc mogę go używać, ale myślę, że zmienię go za pomocą mocnego przewodu. Ale w każdym razie w cenie 48€ jest to bardzo dobre i użyteczne narzędzie, dlatego daję mu 5 gwiazdek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Stacja działa doskonale, nie ma nic do powiedzenia jako usterki szczególnie za cenę w stanie ogrzewania od 100 do 450 C °, Szkoda, że gniazdo stacji nie jest UE i że adaptacja nie jest przystosowana do gniazda z terminalem naziemnym, Musiałem go zmodyfikować, tworząc przedłużacz, żeby móc podłączyć go do standardowego gniazdka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Szczęśliwy z szybkiej wysyłki, tylko 4 dni od zamówienia do odbioru! ( magazyn CZ). Dostałem 858D. (nie wiem, co się różni poza przednią okładką). Został wysłany z chińskim wtyczką, dodano adapter podróżny, ale jest całkiem bezużyteczny, ponieważ nie pasuje do gniazdek tutaj (patrz rysunek). Więc najpierw muszę zmodyfikować kabel zasilający zanim będę mógł przetestować/użyć 858D

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Zamówiony 29 listopada, otrzymany 10 grudnia. Dobre opakowanie (tektura i pianka). Zgodnie z art. 858D, ale brak dyszy 8mm. Żądam odszkodowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    Szanowny Panie, Doskonały produkt, ale adapter do podłączenia na 220V, we Francji (do wprowadzenia go do normy UE) jest niewłaściwy model. Jest to model BEZ ZIEMI, który dla tego sprzętu jest zakazany we Francji. Ważny problem bezpieczeństwa i regulacji! Szczegół, który może mieć swoje znaczenie. Do odnalezienia dostawcy. Kordiamentacja Bernard Vanhamme

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Przyszedł bardzo szybko. Ładnie zapakowane w pudełko, wszystko jest dobre, tylko adapter i kabel nie jest dla Chorwacji, ale szybko przystosowany z nowego kabla i teraz działa naprawdę dobrze. Świetna cena za pieniądze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Świetnie, otrzymałem 858D, który nie ma trzeciej dyszy, ale dotarł niesamowicie w 4 dni! Zamówiony w czwartek, wysłany w piątek i przybył dziś, czyli w poniedziałek! Nadal działa bardzo dobrze, a część zasilająca jest cała metalowa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft23 043
    • Ft3 445
    • Ft23 381
    • Ft3 648
    • Ft4 212
    • Ft23 378
    • Ft6 635
    • Ft4 644
    • Ft3 445
    • Ft12 106
    • Ft15 266
    • Ft2 460
    • Ft24 892
    • Ft14 934
    • Ft4 597
    • Ft4 644
    • Ft4 644
    • Ft2 679