Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1380)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(1380)
    • 5 Star(1174)
    • 4 Star(125)
    • 3 Star(46)
    • 2 Star(12)
    • 1 Star(23)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/07/2021

    Paczka dotarła szybko i nieuszkodzona do AU. Światło i podstawka są zgodne z opisem i posiada własną torbę do przenoszenia. Jest to bardzo lekki ciężar, co sprawia, że jest to świetne podczas wędrówki na teren obozu, chociaż trzeba go przywiązać, jeśli wietrznie. Zakupiłem światło do wykorzystania w projektach oświetlenia, nad którymi pracuję w moim domu, więc ma wiele celów. LED są jasne, ale nie super jasne, i pozostaje chłodne bez przegrzania. Stoisko samo w sobie jest warte swojej ceny. (Zdjęcia, które zrobiłem ciemnemu v's zostały zrobione w godzinach dziennych) 👍 Dziękuję sprzedającym. Warte swojej ceny, 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Tim
    CZ
    03/01/2022

    Miałby pięć gwiazdek, ale niektóre zdjęcia sprzedaży są mylące i sprawiają wrażenie, że światła są ładowane ponownie. Te światła nie nadają się do ładowania. Ponadto, broszura instruktażowa nie jest broszurą, jest to kartka papieru z trudnymi do odczytania instrukcjami. Same światła wyglądają bardzo inteligentnie i są bardzo jasne i nie robią się gorące nawet po 1 godzinie testu moczenia. Światła są trochę plastyczne i wydają się bardzo lekkie. (Nie ma ściemniacza lub pilota zdalnego sterowania). Statywy wydają się dość wytrzymałe i rozciągają się na dużą wysokość. Możesz zasilać światła z przenośnego źródła zasilania z USB, może coś jak bateryjny bank. Ogólnie rzecz biorąc, światła wyglądają bardzo inteligentnie i jestem z nich zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2022

    Jak widać, światło jest bardzo potężne, żadne inne światło nie jest w pokoju.Używam go z powerbankiem do mobilności, a także może podłączyć go przez kabel USB magnetyczny do zasilania.Trójek jest trochę niestabilny, Ale można zmienić lampę na wszystko za pomocą gwintu 1/4 cala.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Dwa tygodnie zajęło dotarcie do Kanady Quebec. Świetnie się pakuje. Nie mogę powiedzieć nic złego. Idealne światło do czytania lub po prostu dodać światła, gdybyś potrzebował. Dzięki Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2022

    Otrzymałem produkt zamówienia w normalnym okresie wysyłki, bez opóźnień. Był dobrze zapakowany, bez widocznych uszkodzeń, ale jeszcze nie przetestowałem operacji. Polecam tego sprzedawcę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2022

    Zachowuje się bardzo ładnie. To jest jasne światło. Myślałem, że będzie trochę większy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2022

    A termék jó, stabil de az 1680lm-től messze van. Ez maximum 700lm. A harmadik képen látható, hogy ahol nincs bekapcsova a lámpa ott 1600lm világít...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2021

    One of the best products I bought. Excellently packed, arrived very quickly . A very strong long-term lighter . Works with any power source using usb. Reaches a height 1.80 m very surprised and satisfied.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2022

    Więc po pierwszym zakupie tego produktu, lampa Mounth się zepsuła. To jest drugi raz, i muszę powiedzieć, że to przyszedł również w pudełku prawie bez napełniania, ale w doskonałym stanie. Więc muszę powiedzieć, że polecam go, ponieważ jest inaczej zapakowany, więc część, która została złamana, jest teraz bezpieczna. Dostawa była szybka, jak zawsze z magazynu. Dzięki Banggood i także Każdy, kto chce zaoszczędzić trochę pieniędzy z zakupów na stronie Banggod, powinien pobrać swoją aplikację cashback i zarejestrować się pod tym linkiem. https://m.banggood.com/index.php?com=bee&t=registerPage&cd_pwa=1&zmkm=1&bgbeeid=be9yqo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2022

    Przeszło to moje oczekiwania. Zdjęcia są w moim przyszłym domu, gdzie w tej chwili EDP jeszcze nie włączyło światła, więc cała jasność pochodzi z samych ledów. Można podłączyć do przenośnej baterii (jak pokazano na zdjęciu) za pomocą ładowarki USB, na palmtopie, w samochodzie z adapterem. Statyw jest łatwy w montażu i bardzo praktyczny. Gorąco polecam ten produkt, który jest przydatny w wielu sytuacjach. Wysiadłem na nocnej wycieczce po posiadłości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$24.99
    • US$35.99
    • US$11.99
    • US$12.59
    • US$29.99
    • US$34.99
    • US$24.99
    • US$19.99
    • US$16.72
    • US$13.85