Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(105)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(105)
    • 5 Star(98)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/05/2021

    -order received today after 6 days. Fast shipping didnt expect it to received so soon 😁 the car is really amazing. Must buy. So happy that i got this for free gift as. First time user of Banggod. But i havent received my order yet. Received the free gift first instead. Anyway thank you. Thumbs up Banggood😊

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Jest bardzo ładny! Całkowita wartość dla pieniędzy i tylko 7 dni dostawy. Bateria 3,7v 500mah w cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    To jest zajebisty samochód. Gorąco polecam. Na zdjęciu nic nie ma, musisz obejrzeć film, jak płonie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    To naprawdę zabawna zabawka. Nawet jest wyposażony w ładowarkę i śrubokręt. Mój syn to uwielbia, a bateria działa około 20 minut.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    Przekroczony moje oczekiwania, mój syn to pokochał i ja też, świetny finisz, wykonuje manewry i jest bardzo łatwy w obsłudze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Dużo makaronu pokochało go

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    fast delivery and this is fun toy to enjoy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Lubiłem bardzo łatwe w obsłudze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Dzięki za premię

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 735
    • Ft7 582
    • Ft44 400
    • Ft3 317
    • Ft11 612
    • Ft46 620
    • Ft10 414
    • Ft7 103
    • Ft31 873
    • Ft14 284
    • Ft192 066
    • Ft14 646
    • Ft19 854
    • Ft24 435
    • Ft14 971
    • Ft27 342
    • Ft47 525
    • Ft13 344