Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(70)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(70)
    • 5 Star(61)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/02/2021

    Otrzymałem dzisiaj, wcześniej, jak się spodziewałem.... Narzędzia są w skórzanej obudowie doskonałej jakości. Jestem naprawdę podekscytowany z terminów i jakości!! Pewnie, że kupię jeszcze raz!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2018

    Took just about a week to deliver. Picks are sturdy, and thickness is just exactly as I need it. As for the handles, they come in different slot size so not all picks are interchangeable, you just need to find what fits on what handle. I actually added my own handle made from a filed-up sharpee handle so... it does work. The package arrived in good shape, in tact and complete as advertised. This is a very good buy for starters and up to pro level. If you are looking to study all possible profiles of picks, this is the best one to start with. It includes different rakes, hooks, car lock picks, etc and all picks with different thickness. Very few picks with sharp edges. The bag/case is nice and holds up additional picks (where I actually added few of mine, will work for gun picks) All in all, 100/100 in my opinion.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2020

    Haki 0,5 i 0,8, nie są dobrze trzymane, są 3 uchwyty 1mm i brakuje 0,5 i 0,8, jednak haczyki są jakości. Dostawa za dwa tygodnie w Barcelonie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VIP1
    US
    18/02/2018

    edges are smooth on the picks. individual blue pick retainers have a nice grip. lots of variety! strong feel to them. lots of fun to play around with! also FYI each hand pick is designed for each unique pick thickness; 0.5 to 1.0.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2020

    Zestaw jest kompletny i jest rozsądnej jakości. Jednak 2 uchwyty nie będą się zaciskać. Spróbuję kilku podkładek jako przekładni, by pokonać ten defekt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Zestaw jakościowy do kompletu. To jest dokładnie to, czego potrzebowałem. Mam artretyzm i moje ręce nie mogą chwytać małych kilofów ect więc to jest niesamowite

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • JBBVIP3
    FR
    02/03/2021

    Produkt zgodny z opisem, solidne i funkcjonalne, szybkie i schludne wysyłki, nie proszę więcej. Dziękuję, :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    Produkt jest o wiele lepszy niż przypuszczałem. Chciałbym kupić dodatkowy zestaw uchwytów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Wymaga trochę papier ścierny/file prac, aby być w pełni funkcjonalne, ale duża różnorodność pikseli o różnej grubości (0,4-1,0 mm) Super szybka wysyłka w UE!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2020

    Wiele narzędzi w bardzo kompaktowej walizce dodałem inne typy do tego zestawu i to jest mój zestaw. Duży wybór pasków napinanych

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 190
    • Ft2 864
    • Ft10 191
    • Ft5 396
    • Ft6 706
    • Ft14 752
    • Ft4 090
    • Ft6 368
    • Ft3 182
    • Ft3 049
    • Ft4 785
    • Ft7 961
    • Ft3 307
    • Ft3 928
    • Ft6 992
    • Ft4 785
    • Ft5 412
    • Ft7 642