Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(54)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(54)
    • 5 Star(47)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/03/2021

    Dobra rzecz idealna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Idealnie.. szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2020

    Dobra jakość i szybka dostawa. Łatwy w użyciu złącza xt60.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Idealny przełącznik do sterowania baterią i esc. Doskonała cena i naprawdę dobra niezawodna usługa, na pewno będzie zamawiać więcej, jak i kiedy potrzebuję, i z różnych złącz. Pierwszy raz kupiec z Banggood, ale nie będę ostatnim 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Pakiet przyszedł w porządku, złącza przewróciły się tak, że bateria może być naładowana przy wyłączeniu. Niechciane zamówienie - powtórz błąd systemu Web. Natychmiast po zamówieniu, zamówienie zostało anulowane, ale nadal dotarło i nie zostało anulowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Bardzo dobry przełącznik i kabel, ale jest błąd ze złączami. Męskie złącze MUSI być po stronie off, tak że możemy naładować akumulator bez podawania zasilania odbiornika i żeńskiej wtyczki do strony ON.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Pakiet przyszedł w porządku, złącza przewróciły się tak, że bateria może być naładowana przy wyłączeniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2021

    Ułatwia przywiązanie quada do nadajnika. W połączeniu z reduktorami XT60 do XT30 działa dla małych (nie 1S) aż do większych quadów akumulatora.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    ..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 402
    • Ft2 268
    • Ft1 888
    • Ft3 402
    • Ft3 782
    • Ft3 025
    • Ft3 025
    • Ft3 025
    • Ft4 916
    • Ft3 782
    • Ft4 159
    • Ft2 645
    • Ft3 782
    • Ft4 540
    • Ft1 511
    • Ft4 143
    • Ft2 619
    • Ft3 766