Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(174)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(174)
    • 5 Star(149)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/11/2020

    Mając podstawowe tło astronomiczne muszę powiedzieć, że jakość szkła jest bardzo satysfakcjonująca. Nie mierzyłem powiększenia moim teleskopem, ale 80x wydaje się być przypadkowe i przesadzone. Mimo to, podczas pełni księżyca byłem w stanie wyraźnie odróżnić klacze Księżyca od głównych kraterów. Adapter jest również bardzo przydatny, przeciętna plastikowa jakość, która kiedyś złamie pokrętło, ale na razie mogę go dołączyć do mojego Mi Note 10 lite i zrobić kilka ładnych zdjęć, które wrzuciłem. Na koniec, ale bardzo ważne, statyw jest poza śmieciami. To prawie żenujące. Musisz użyć innego typowego trójnogu DSLR, mają te same śruby, więc monokl jest zalecanym produktem.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2019

    great little telescope

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Bardzo dobry produkt!!! Jestem zadowolony z jakości!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Dostałem to dzisiaj. Był o wiele mniejszy niż się spodziewałem. Miałem celownik kilka dekad temu i miałem to na myśli. Tak, zaskoczony, ale nie rozczarowany. Poza pudełkiem, ma dobre wyczucie. Pasuje do mojej dłoni, pozwala mi trzymać ją przy oku i skupić się jedną ręką. Zajęło kilka sekund, żeby zrozumieć, jak działa montowanie telefonu, ale ja to zrobiłem i to też jest solidne. Jedyną wadą dla mnie jest statyw. Jest tak mały, że wydaje się nieskuteczny. Nie żebym się martwił, mam kilka trójboków do kamer i DSLR. Ale czy nici są takie same dla małego statywu i moich dorosłych trójnoków? Na szczęście tak. Nie będziesz robił zdjęć pierścieni Saturna w najbliższym czasie z tym lunetą, ale będziesz mógł obserwować ptaki, obserwować dzikie zwierzęta i tym podobne. Dołączyłem dwa zdjęcia, jedno z lunetą i drugie bez lunetą. Ten z lunetą, zrobiłem też cyfrowy zoom w telefonie. W przeciwnym razie, dostajesz zdjęcie okręgu, które zajmuje około 1/3 ekranu telefonu. Podoba mi się ten mały celownik. Ma czysty widok i wydaje się solidny. Nie żałuj tego. Polecam, jeśli chcesz trochę więcej mocy teleobiektywu i/lub lubisz obserwować ptaki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2019

    It looks great and clear, but it doesn't have magnification x80, maybe only 10. just like another one I have 10x25. and this displeases me, because I wanted more, 80x magnification. as you say

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2020

    Masz bardzo jasny obraz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2019

    Excelente!... recebi muito antes do prazo, feliz com a banggood e os vendedores, recomendo...minha compra veio bem embalada, tudo perfeito... vendedores de confiança... obrigado Banggood e vendedores nota mil

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2020

    Zła dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2020

    Trochę to trwało, ale przyszło. Trochę zajęło mi napisanie postu z powodu covidu. Zrobiłem mały test. Podobało mi się.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2019

    El paquete llegó muy dañado y se aprecian trozos de algo roto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$54.99
    • US$89.99
    • US$56.99
    • US$46.99
    • US$49.99
    • US$140.90
    • US$59.99
    • US$39.99
    • US$24.99
    • US$21.99
    • US$22.99
    • US$44.76
    • US$48.99
    • US$27.43
    • US$143.99
    • US$17.78
    • US$50.81
    • US$14.94