Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(219)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(219)
    • 5 Star(193)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/07/2021

    I was skeptical at first about the website so I gave it a chance received my motor way sooner than expected so thanks on the fast delivery so I am installed the motor was easy works great I would buy again thank you

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    To jest Badass ever i jadę to jest tak dużo i musisz to kupić, zanim będzie to zrobić wysokiej jakości części silnika i nowy silnik, jak długo?!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2019

    Do employees play football when packing boxes prior to shipment to Banggood? What does that mean ? How can I be compensated for my purchase by your accounting services at Banggood? It also lacks the attachment part of the exhaust pipe .. Thank you for your answer. Shipping Method: EU Standard Shipping Tracking Code: 3339309662418070 Shipping Address: Raynald HUARD 4 rue Adrien Marcel Avignon Vaucluse 84000 France

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2017

    O motor está funcionar bem, apenas no inicio tive alguma dificuldade em colocar a embraiagem a funcionar corretamente. Tive que ir a uma oficina aonde tiraram a tampa do lado direito para apertar a porca borboleta e lubrificar o carreto da embraiagem e o do veio motor. Após andar 15 minutos tive que voltar lá para afinar. Agora já andei por várias vezes e está a aguentar-se. Anda muito bem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2018

    i bought that motorized bicycle engine kit from banggood site to india. i also made the project of motorized bicycle. This engine will give me better performance. i really got that speed of 40km/hr. and this engine truly give me great mileage. i put that motorized bicycle video in my youtube channel. you can see my blog also if you want to make yourself at your home...click here...https://www.creativitybuzz.org/make-motorized-bicycle/

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2020

    Silnik się zepsuł

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2020

    Nie jest to silnik za 1000$, ale bardzo przyjemny i mniej hałaśliwy niż myślałem brak kahoutchou dla wsparcia Ale łatwe do znalezienia lub produkcji tutaj jest mechaniczna ocena jest poprawna! Dostarczenie czegokolwiek, nic wielkiego dla przyjemności

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2019

    fantastic bit of kit , can't wait to fit the little devil 🎯

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2018

    This kit is awesome, has everything you need minus the bike and gas!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2017

    el problema es al enviarlo a sufrido daños lo que no se es si funcionara correctamente... Ire informando

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft52 082
    • Ft24 412
    • Ft49 901
    • Ft100 011
    • Ft4 554
    • Ft5 202
    • Ft4 883
    • Ft9 437
    • Ft18 715
    • Ft6 182
    • Ft26 316
    • Ft5 987
    • Ft26 040
    • Ft12 403
    • Ft5 231
    • Ft8 643
    • Ft13 396
    • Ft6 387