Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(11)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(11)
    • 5 Star(8)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/11/2020

    Bardzo dobry produkt. Szybka i niezawodna dostawa! Thanks!!!! :) Niestety kontroler do ładowania słonecznego musi być zakupiony oddzielnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    The product arrived missing the battery charge controller, but a simple email to customer services then 2 emails and some photos later all within 48 hrs and they are sending the missing item out. The solar panel itself feels good quality and is of rigid construction. It is smelter than i was expecting for some reason {possibly the pictures on an electric car lead me to assume a certain size}. seems to be providing charge even in an overcast and gloomy English winter day, exactly how much I cant tell till the lcd controller arrives. All in all I am happy with the product and the speedy delivery. Customer serviced deserve a shout out for super rapid responses and rectifying the missing item without any hassle.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Produkty dotarły prawidłowo, w terminie i w specyfikacjach producenta. Byłem bardzo zadowolony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2021

    Ładny produkt, jednak opis jest zły. Te wystawiają 18V @.4A w pełnym słońcu. Więc bliżej 8W niż 80.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2021

    Otrzymałem produkt, brakuje kontrolera słonecznego, a wylot płyty generuje 18v. Skarżyłem się i czekam na sygnał kontrolera

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    Con si con sa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2021

    assolutissimimamente non è di 80 w, avra al massimo 8 watt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    W oryginale było napisane, że był z kontrolerem ładunków słonecznych. Nie. Dobrze widzieć, że zmienili post mówiąc, że to tylko panel słoneczny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft45 106
    • Ft52 447
    • Ft17 480
    • Ft76 939
    • Ft16 360
    • Ft51 463
    • Ft31 116
    • Ft95 455
    • Ft45 257
    • Ft54 491
    • Ft121 094
    • Ft36 326
    • Ft62 937
    • Ft14 619
    • Ft14 683
    • Ft38 763
    • Ft10 593
    • Ft8 389