Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(50)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(50)
    • 5 Star(44)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/01/2021

    Bardzo ładnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Ma flagę z przodu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Doskonały, bardzo duży i wytrzymały :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2020

    Świetny produkt w świetnej cenie! Jakość wykonane jest bardzo dobra dla tak ogromnego plecaka. Ściereczka jest hydrofobowa i może chronić umieszczone wewnątrz elementów. Objętość jest ogromna i prawie wprowadzona 80L. Opis elementu jest prawidłowy, a jakość wykonane jest bardzo dobra dla ceny pozycji. Bardzo dobra decyzja dla dużego campingowego plecaka na cenę budżetu. Jest wygodny z 20kg. Bagaż jest w środku, jestem bardzo zadowolony z tego zamówienia. Czas dostawy był poniżej 1 tygodnia od sklepu europejskiego z usługą poczty DHL.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2020

    Więc, mam dobre i złe Po pierwsze, dobry jest produkt bardzo dobry w tej cenie Po drugie złe jest metoda wysyłki nie jest dobra na czas powiedzieć 2-5 Dni. Ja przyszedł na 9 dni, ale obsługa klienta jest bardzo miła i pomocna! W każdym razie dziękuję ci dobry produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Produkt jest dobrej jakości (ale nie doskonały). Szwy są proste, więc trzeba zadbać o wagę. Pomimo tego, znalazłam wielki rozmiar, i chcę kupić ponownie!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Dostajesz więcej niż płacisz z tym produktem, mnóstwo miejsca, mnóstwo dodatkowych kieszeni i bardzo dobrej jakości na suwakach, pomimo tego, co myślisz, patrząc na cenę. Nie użyłem go dla ekstremalnych ciężarów, więc nie mogę wyrazić swojej opinii w tej sprawie. Jest też z flagą! Kto nie lubi flag? 5/5

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Właśnie dostałem ten plecak, ale patrząc na niego cena/jakość jest bardzo dobra, chciałbym zobaczyć większe kieszenie boczne, miejsce dla mojego drinka i kije turystyczne, ale jak powiedziałem, To wciąż okazja do ceny, przerobię to, gdy już go użyję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    Jest idealny, dokładnie tego szukałem i prawie jak opis. Kolor jest trochę ciemniejszy niż widać na zdjęciu, ale to nie jest negatywne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    Dobre do ceny i krótkich transportów. Nie polecałbym go na dłuższe podróże, bo tył nie jest wystarczająco sztywny. Używam go jako plecaka do wyścigów dronów. Wszystko pasuje idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft15 204
    • Ft5 837
    • Ft42 338
    • Ft4 740
    • Ft33 578
    • Ft5 107
    • Ft14 961
    • Ft18 247
    • Ft9 478
    • Ft47 082
    • Ft10 581
    • Ft13 270
    • Ft12 771
    • Ft5 837
    • Ft5 477
    • Ft10 581
    • Ft7 897
    • Ft6 567