Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(73)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(73)
    • 5 Star(71)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/09/2021

    Produkt zgodnie z opisem doskonały produkt kompletny i bardzo wytrzymałe materiały aluminiowe i wytrzymałe tworzywa sztuczne t-track z oznaczeniem metrycznym w metalu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2020

    Ten produkt wygląda na dobrą ilość. Dużo śruby do regulacji tremy. Płot jest trzeba mieć w piłie stołowej DiY.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2021

    Idealne dopasowanie. Reszta oprócz stołu jest również z Banggood. The Best.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Paczka jest dobrze zapakowana, nie ma szans zniszczyć rzeczy. Prdukt jest bardzo dobrej jakości. Jestem z tego zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Rychle dodanie, kupene 23.2 dodane 3.3. Dobra cena. Kvalitny vyrobok, vsetky diely vyrobeny z Al. Spokojnost. Odporucam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Wygląda profesjonalnie. Szybka wysyłka 7 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Bardzo wytrzymały materiał i dostarczony na czas

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Die Lieferung kam schnell, das Produkt ist von der Qualität her gut. Klar, es sind hier und da kleine Entgratungsarbeiten vergessen worden, aber alles im allen bin ich sehr zufrieden mit Lieferung und Qualität - insbesondere bei einem fairen Preis! Ich habe nun erneut bestellt - schauen wir mal, ob das auch so ein Erfolg ist.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Karton dotarł w bardzo dobrym stanie i szybko po zamówieniu. Sprzęt wydaje się bardzo dobry, jeszcze nie gotowy, ale nie mogę się doczekać!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 679
    • Ft17 065
    • Ft9 852
    • Ft25 283
    • Ft40 155
    • Ft8 847
    • Ft15 801
    • Ft52 703
    • Ft8 392
    • Ft5 471
    • Ft12 409
    • Ft16 424
    • Ft5 370
    • Ft72 063
    • Ft18 962
    • Ft6 201
    • Ft9 122
    • Ft50 570