Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(52)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(52)
    • 5 Star(48)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/01/2021

    Dobrze działa. Ma funkcję miękkiego startu, a regulacja prędkości działa dobrze. Ma też pamięć o ostatniej funkcji. Przycisk startowy poniżej jest bardziej funkcjonalny niż tradycyjne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Wszystko działało dobrze, z wyjątkiem faktu, że klucz, który będą wysyłać do odblokowania dysku nie jest tym samym środkiem, w przeciwnym razie wszystko ok

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Wygląda dobrze, działa wystarczająco dobrze jak dla mnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Ładny, miękki start, czuje się jak najwyższej jakości, wygląda na dobrze zbudowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Wygląda na to, że ten ma więcej obrotów niż poprzedni. I przełączyć na wygodniejsze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2021

    Bardzo dobrze, +++++

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Wady: - Lżejszy niż ten, który kupiłem tutaj - Trochę mniejsza - na dużej prędkości jest wolniejsza - przekładnia w skrzyni biegów jest słabsza - switch, myślałem, że to dobra pozycja, ale łatwo jest go nacisnąć, gdy łapiesz go z narzędzi i obracasz przez przypadek Zalety: - na niższej prędkości jest niższa obr./min, więc jest bardziej użyteczny jako szlifowanie niż cięcie I przyszedł z niewłaściwy zamek nakrętki zarówno są mniejsze i nie można wstawić narzędzia, aby zablokować wał odblokowujący

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Niestety, szlifierka otrzymana dzisiaj jest bezużyteczna, ponieważ 2szt bazy dyskowej zostały umieszczone, ale Śruba do zaciskania dysku nie jest i sprawia, że maszyna nie jest bezużyteczna!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Dobry produkt, doskonały stosunek jakości do ceny, posłużyłoby o kilka więcej watów, ale widziałem cenę, której nie można się spodziewać, sprawdzony, działa bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2021

    Gwarantowana jakość za pieniądze.Potrzebuje mocnej baterii, najlepiej makita.Towar przyszedł szybko wygląda dobrze i działa świetnie. Polecam kupić ten produkt, dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$32.99
    • US$32.99
    • US$19.99
    • US$11.99
    • US$49.99
    • US$41.49
    • US$95.99
    • US$63.99
    • US$59.99
    • US$26.99