Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

5 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(115)
    • 5 Star(108)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Produkt ist sehr gut - Product is very good

    2016-08-10 02:27:52

    Produkt ist sehr gut - Product is very good - The best part is, they can be sewn over, they do not interfere, they do not break and do not lock (flexible)!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    bien todo perfecto

    2016-03-17 06:33:54

    perfecto bien empaquetados y rapidos, no los conte, pero imagino que vienen todos :)

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-24 12:17:51

    Le he dado a entregado sin querer, pero tiene buena pinta. Jejejejejejejejeje le pongo un 10

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    800 pins !!!! - 800 épingles !!!

    2016-06-23 07:48:12

    EN- I chose the multicolor package. The pins look good quality. Colors are nice. The pins's box doesnt' like to travel : it's completely crashed, but the pins are all right. I recommend this product FR : J'ai pris le pack multicolore, et j'en suis ravie. Les couleurs sont super, et les épingles semble être de bonne qualité. Par contre la boite d'emballage ( en carton) a beaucoup souffert pendant le voyage. Dommage, mais ce n'est pas bien grave, les épingles vont bien ;) Je recommande ce prod

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    800 spilli

    2017-01-25 05:31:23

    Arrivati prima di altri anche senza raccomandata adesso per tutta la vita ho spilli senza pagarli una cifra, naturalmente non sono in acciao ma per lo scopo vanno molto bene

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    En: Nice product - Fr: bon produit

    2017-01-19 04:48:25

    En : good product. No super good quality, but strong enough for sewing job. Pins are well packed. I'm happy Fr : Bon produit, de qualité suffisante pour la plupart des travaux de couture. Les aiguilles sont envoyées dans une boite bien protégée. Je recommande ce produit

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Иголки

    2017-02-08 12:38:43

    ОПИСАНИЕ ПОВАРА ТОЧНОЕ .ТОВАР ХОРОШИЙ МНЕ ОЧЕНЬ ПОНРАВИЛСЯ. ЭТИХ ДЕНЕГ СТОИТ

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    всё в порядке

    2018-08-11 06:44:54

    полная коробка булавок

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    for thick cloth

    2018-08-02 07:38:45

    the needles are OK for think cloth like cloth for coat or jersey cloth ; definitely not for silk

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    As a gift, it came in good time.

    2017-12-18 10:49:35

    As a part of a greater x-mas gift it was very fast in delivery and look the part any sawing tools can do. I am pleased :)

    Komentarze
  1 2 3  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>