Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(368)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(368)
    • 5 Star(340)
    • 4 Star(23)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/11/2020

    Produkt dotarł w idealnym stanie. Jakość jest bardzo dobra i żaden marker nie wyschł. Przyjechał 18 dni wcześniej, ale zamówiłam czarne markery i kupiłam białe, ale wszystko było idealne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Marzenia mojej córki dotarły 4 dni wcześniej niż oczekiwano! Futerał markerów jest cienki, a kolory są liczne i absolutnie wspaniałe! Mam nadzieję, że narysuje wiele postaci z anime, które uwielbia!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Przyszedł bardzo szybko, jak stwierdzono. Liczby się nie powtarzają. To prezent noworoczny dla mojej córki, więc musimy poczekać na jej radość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Wspaniale!!!! ❤️ ❤️ ❤️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Te markery są w rzeczywistości bardzo wysokiej jakości markerami. NIE smugi, co jest naprawdę ważnym czynnikiem ze znacznikami alkoholu. Wszystkie te kolory są ciemniejsze, więc możesz potrzebować jaśniejszego zestawu do łączenia, ale ten zestaw jest na miejscu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    My daughter is excited. Good quality, value for money.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Otrzymany szybko i w dobrym stanie! Tylko suchy koniec N9...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Ładna i szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2020

    Dziękuję za dobre markery.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2020

    Bardzo mi się podobały, ale jeden był suchy i połamany, co rozumiem, ale w każdym razie, ten kolor był dla skóry, mniej by mnie obchodził, gdyby był taki, którego nigdy bym nie użył. wewnątrz wszystkiego, jeśli polecam je dużo i więcej za przystępną cenę mają (Wrzuciłem zdjęcie tego, który przyjechał do Malito) (także z testów kolorów w przypadku, gdy jesteś zainteresowany, aby zobaczyć jak malują itp. ) A jeśli są z Ameryki Łacińskiej albo przynajmniej Meksyku, za długo się do mnie nie docierają, przybyli w ciągu dwóch miesięcy lub więcej.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 029
    • Ft5 972
    • Ft4 148
    • Ft7 608
    • Ft4 400
    • Ft3 771
    • Ft1 884
    • Ft6 535
    • Ft3 456
    • Ft8 300
    • Ft2 198
    • Ft3 928
    • Ft2 198
    • Ft5 343
    • Ft2 198
    • Ft5 658
    • Ft2 356
    • Ft14 149