Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.98 z5
Napisać recenzję

Najlepsze wrażenia

  • good quality(7)
  • Wszystkie recenzje(65)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(65)
    • 5 Star(64)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-08-30 10:21:40

    muito lindo os brinquedos meu filho amou estou satisfeita com a compra recomendo o brinquedo e o vendedor

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-12-03 16:04:04

    Muito bom o produto

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Grat dinosaur set!

    2017-04-24 15:36:42

    I got this set for my kids that love dinosaur. Great quality, great variety of dinosaurs and awesome price. no missing or wrong pieces. I will get more!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Очень быстрая доставка

    2017-05-17 02:35:18

    В Киев дошло за 11 дней. В наборе попался один раптор с двумя левыми лапами. Набор достаточно качественный, но некоторые осевые соединения слишком свободно вставляются, приходится поджимать.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Very good

    2017-09-22 09:16:19

    Muito bom, enviado para o Brazil, excelente qualidade das peças encaixes grafismos, produto excelente

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Nice block compatible dinosaurs

    2019-03-13 10:57:03

    Great items. All parts included none missing. You do have to assemble some parts of these you normally would not expect to have to. The heads and bodies require some assembly. Other that that they went together well and are durable. No instructions but not hard to figure out.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    EXCELENTE ENSAMBLE DE DINOSAURIOS

    2018-01-23 15:42:26

    muy entretenido el único malestar es que vino sin una pieza del armado

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-04-01 17:05:01

    Muito show meu filho amou Chegou rápido

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Combination of different T-rexes

    2018-01-29 13:23:29

    perfect toys for your child, to evaluate their brains and make toys from parts.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    dino lego

    2017-08-09 08:41:04

    enfant très heureux de ses jouets !!

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>