Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(58)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(58)
    • 5 Star(51)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/04/2021

    Stałe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2015

    This item is great to carry in your pocket comes in very useful from the screwdriver to the pen or stylist. I have used every item on this product when I didn't have any other tools or pen handy. Would recommend to any man or woman that is handy or any person that has ever been stuck without tools

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2019

    Good 🎁 banggood I love it nice experience

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2016

    very good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2021

    Nie ma problemu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Atrakcyjne na pierwszy rzut oka, praktyczne i dobrej jakości, ale co za szkoda: system drzwi śrubokrętowych Utyka wewnątrz rurki długopisu, średnica w pobliżu i metal przeciwko metalowi: nie ślizga się... Pomysł jest dobry, ale projekt nadal wymaga ulepszenia, wystarczy usunąć drzwi śrubokrętu lub zmienić jego Średnica (o połowę milimetra mniej...). Achtung:) (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2016

    La regla sobre una base exagonal no parece demasiado útil, el abridor de botellas con las nuevas chapas tampoco, el destornillador (bajo la goma para tables) en mi caso cuesta sacarlo y la mina del bolígrafo ademas de pequeña creo que es difícil encontrar recambio. Aparte de eso, no esta mal, parece útil.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2015

    I love a gadget and I needed a pen to carry around - but why carry a simple pen when you can have all the other tools at the same time? The tiny screwdrivers are great for fixing other little gadgets and I use the bottle-opener end for propping up my phone to watch videos. It has a good chunky feel to it and should last a while.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2016

    I ordered this through the U.S. warehouse instead of from the China warehouse so I could receive shipment faster. I ordered on 2/14/16 and the item never shipped out until I asked for a refund. Then it shipped on 3/16/16 and was sent Priority. Pen writes good and the bottle opener is great to have after work. Overall happy with item.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2015

    Прикольная ручка, сделана аккуратно, выглядит солидно, единственное - немного нелепо торчит открывашка для бутылок на конце ручки, если не обращать внимание, то не имеет значения))) В любом случае девайс порадовал. Спасибо

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 265
    • Ft11 621
    • Ft9 803
    • Ft28 692
    • Ft2 538
    • Ft3 629
    • Ft2 903
    • Ft17 694
    • Ft3 265
    • Ft3 265
    • Ft2 538
    • Ft2 903
    • Ft2 538
    • Ft5 082
    • Ft2 538
    • Ft2 827
    • Ft3 265
    • Ft15 253