Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(307)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(307)
    • 5 Star(292)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • Rampp88
    DE
    18/05/2021

    Gute Qualität und sehen toll an meiner weißen Frsky X9lite aus. Passen gut, außer am zweiten Schalter, SB. Der ist rund und nicht eckig, deswegen hält die Hülle nicht so gut und verdreht sich.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VIP4
    GB
    09/11/2021

    Miłe,..daje przełącznikom bardzo miłe uczucie..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    perfetti per la mia radiomaster tx16s!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2019

    私の送信機には全てこれが付いており、もう何セットも購入させて頂いております。 スイッチ操作もし易くなり見た目も良くなるのでお気に入りです。 送信機によってはスイッチの数が違い数が足りなくなったりもするので、出来れば予備も何個か付いてると申し分無いのですが。

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2017

    Taranisのスイッチに付けました。 何も付いていないとツルツルするスイッチですが、コレを付ける事で操作が断然し易くなります。 見た目にも、ちょっとカッコ良くなる?ので付けて良かったです♪

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2020

    Ładne dla podmienionych, które są wąskie i stają się grube. Niezbyt dobre dla podmienionych, które są tej samej grubości od góry do dołu. Kręcą się i wydają się, że łatwo odpadną od tych podmienionych. Zamówiłam kilka prostych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2018

    These caps made the feel of my transmitter switches more of a high class jet cockpit switches. Very soft feeling and grips well.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2017

    Great look and feel for a few bucks....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VIP2
    US
    05/12/2017

    THESE ARE WONDERFUL, FEELS GOOD AND SOFT SWITCHES MY CHANNELS. RECOMMEND FOR ALL TRANSMITTERS

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2017

    These fit the switches on my Taranis nicely, even the long skinny switch. By alternating the switch covers with either no cover or metal ones, I can easily feel the difference and get the right switch the first time while flying under my FPV goggles. Great upgrade for a very low price!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 279
    • Ft2 669
    • Ft4 212
    • Ft5 746
    • Ft4 212
    • Ft4 979
    • Ft3 831
    • Ft3 445
    • Ft40 459
    • Ft3 445
    • Ft59 745
    • Ft53 106
    • Ft5 971
    • Ft5 971
    • Ft7 963
    • Ft11 113
    • Ft16 593
    • Ft29 516