Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(28)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(28)
    • 5 Star(25)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/11/2021

    Przyjęto go w złym stanie, więc smutne 😥

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2020

    Idealna kula z piorunami! Zobacz zdjęcia i piękniejsze nawet ze względu na kolory, których się nie spodziewałem. Tylko dla eu potrzebujesz dodatkowego adaptera, który nie jest domyślnie włączony patrz obraz. Również miło, że jest stojak, że reaguje na muzykę:) znowu górą z Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Otrzymałem je, panie Banggood. Dziękuję!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2019

    O produto chegou no tempo previsto e em perfeitas condições.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2020

    Grüezi Kula plazmowa jest uszkodzona, w ogóle nie działa. Znajdź policzek, który pochodzi bezpośrednio z Chin z chińskim adapterem mocy, a nie z europejskimi. Cena nadal jest w wielkim bałaganie, Totalnie rozczarowany, raz i nigdy więcej. Totalnie porąbane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2020

    Ładna lampa plazmowa, reaguje na dźwięk, trochę mała moc tylko 8 watów dla jej wielkości, więc trzeba trzymać żarówkę fluorescencyjną naprawdę blisko niej, aby się zapaliła

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2020

    Rozmiar jest taki, jak się spodziewałem, ale reakcja na dźwięk jest bardzo słaba. Przykro mi, że pudło zostało zmiażdżone, ale nie ma problemu z zawartością. Zakupiłem dodatkowy po tym, jak wiedziałem, że oczekuję odpowiedzi na dźwięk.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2019

    Great product. The glass is a bit milky and it seems that I have ordered the version with the wrong cord plug, but I managed to resolve this. Works like a charm and the size is also quite nice.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Wygląda naprawdę elegancko. Tylko dostarczony adapter nie był przydatny. W przeciwnym razie jakość jest bez wad.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2020

    Pakowanie w fatalnym stanie, ale produkt dotarł do pracy normalnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • US$28.86
    • US$23.09
    • US$13.85
    • US$13.91
    • US$38.10
    • US$12.69
    • US$25.40
    • US$24.99
    • US$20.99
    • US$15.24
    • US$24.99
    • US$279.99
    • US$10.99
    • US$9.23
    • US$19.99
    • US$142.99
    • US$6.99
    • US$249.99