Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(155)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(155)
    • 5 Star(138)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/05/2021

    Produkt działa bardzo dobrze, ale jest zepsuty z powodu błędu ładunku. Chciałbym skończyć. Chciałbym cię o to prosić. Życzę ci dobrej pracy

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    przybył w zaledwie 5 dni w idealnym stanie i na razie wszystko ok wstyd brak smarowania łańcucha

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Dobry Produkt! Proste, łatwe w montażu piły łańcuchowej. Świetnie działa z istniejącymi bateriami 18V Makita LXT.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Porządek przybył w odpowiednim czasie i w dobrym stanie.. Mam nadzieję zwrócić uwagę na brak baterii w popyt i niestety wartość baterii ١٨ V na lokalnym rynku jest zbyt wysoka i nie znalazłem ich na miejscu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2021

    Otrzymałem przedmiot 10 czerwca. Martwiłam się, czy dostanę się z powodu zamknięcia i innych problemów. Zamówiłam go 19 kwietnia i długo czekaliśmy. Dziękuję, Banggood. Zmontowałem piłę. Całkiem przydatne i spełnia moje oczekiwania. Mam nadzieję, że to da długą służbę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Bardzo dobrze dzięki bangood ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Produkt bez baterii, ładowarki elektrycznej i obudowa. Chcę go zwrócić i zmienić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Szybka dostawa z magazynu Przemyśl do Grecji i bardzo przydatne i silne.Dzięki

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Świetnie działa z moją baterią Makita. Tnie drewno jak masło.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2020

    Potężna mała piła mechaniczna. Łatwy w budowie. Wyłącznik jest tylko włączony/wyłączony, brak kontroli prędkości. Łańcuch jest naprawdę ostry! To nie było wliczone w podręcznik.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 604
    • Ft11 097
    • Ft18 157
    • Ft9 956
    • Ft6 163
    • Ft21 580
    • Ft19 422
    • Ft12 330
    • Ft11 097
    • Ft8 630