Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(21)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(21)
    • 5 Star(19)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/05/2019

    PROS: - The item is absolutely beautiful and has some huge power on it ... - Its truly cheap ! CONS: - The shipping company kinda try to stole my item, saying that I’ve rejected it ( so I had to go get it directly to their warehouse ) - The Volume/Power remote is broken, is there any way to send a new one ? I’ll add some pictures of the broken remote . Wish to get some feedback soon !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2019

    Chegou um pouco do tempo da data prevista, embora eu perceba que dependa também das portagens e tudo mais, o amplificador chegou direitinho com tudo o que vem ilustrado. Tamanho muito bom mesmo para o que se espera de um sub tão pequeno. Surpreendido pela qualidade. 11/10. 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2019

    Ainda não testei o som. Mas falo da entrega. Foi rápida mas a caixa veio completamente amassada e o resultado foi que o controlador do volume veio completamente partido... Para já nota negativa...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2019

    merhabalar ürünü teslim aldım ama volume tuşu kırık çıktı nasıl değişim yaparız

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    Wszystko było w porządku i ciasno, a wszystko co zostało, to ruszyć. Jednak bez kontrolera intensywności subwoofera. Nie wiem, czy mam przyjść, czy nie, bo nie jestem pierwszym, który o tym wspomina!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2019

    I received the product, but I am not very satisfied. although the product is as described and brings the accessories described, comes with some problems. split phase button, split fuse box, split outside volume control knob, subwoofer grille dented, tweeter tucked in and in addition, I was charged more 61.19 €, to send to portugal, in addition to the price charged on site. But I have not gotten in the car yet. When I ride, I talk about the sound quality.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2019

    good product with on time delivery satisfactory result. packaging needs to improve. also need to provide how to use the product ( product manual ) or product details.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2020

    Nie mogę się doczekać.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2020

    Wszystko w porządku, ale brakuje ci kabla kontrolera głośności. Nie ma go tutaj. Proszę dać mi rozwiązanie, wszystko inne jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2019

    It comes damaged by transit :(

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$59.99
    • US$61.20
    • US$97.99
    • US$20.78
    • US$67.99
    • US$29.99
    • US$17.31
    • US$17.31
    • US$109.71
    • US$39.26
    • US$20.78
    • US$119.89
    • US$25.99
    • US$33.48
    • US$114.39
    • US$105.09
    • US$98.16
    • US$25.99