Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(101)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(101)
    • 5 Star(96)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/08/2021

    Zamówione 10.8. - Dostarczone 13.8. Tester był idealnie zapakowany. Działa idealnie. Polecam sprzedawcę. Cóż, dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2022

    To działa tak, jak powinno. Wydajność jest wątpliwa. Pierwszy, który zacząłem palić przy mocy 130W

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Paczka dotarła za cztery dni, Testowanie sprawia, że naprawdę mi się podoba.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2022

    Nie, nie, nie, nie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Kciuki w górę!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Quick shipping! Recommended

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2018

    Arriva con una confezione modesta e leggera. Sembra delicato soprattutto sul display e per le grosse alette. ha due belle ventole illuminate e controllate elettronicamente. ha il sensore per la temperatura. Elettricamente molto robusto provato fino a 200w a freddo su una batteria auto. Indispensabile in laboratorio per provare alimentatori e cavi. Lettura in tempo reale. Andrebbe protetto in un box perché un po troppo vulnerabile. Sembra un apparecchi professionale. Consiglio l'acquisto.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2018

    First item I received was not working. Congrats to Banggood for their good service because the second item they send me for exchange is now working properly. Connect any power source to that unit to check the capabilities of current and voltage stability. I use it basically to check my LiPos if they have still a stable discharge curve after some month of using. Works good so far. Unit comes without enclosure but it’s easy to build or print one on your own.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Świetny sposób, by spojrzeć na baterie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2018

    Очень хорошая электронная нагрузка хорошее качество сборки, большой функционал. Но завышенная цена.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$25.99
    • US$7.99
    • US$32.33
    • US$9.19
    • US$18.11
    • US$51.09
    • US$11.49
    • US$10.49
    • US$9.99
    • US$5.99
    • US$5.99
    • US$18.99
    • US$46.99
    • US$5.74
    • US$36.99
    • US$4.99
    • US$18.39
    • US$96.13