Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(50)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(50)
    • 5 Star(46)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/10/2021

    Nie nadaje się do niczego za wysoką cenę

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Kupiłem wszystkie klucze i tylko jeden przyszedł po zwrot pieniędzy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    Świetny produkt wysokiej jakości, dotarł na czas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Świetny produkt! Tylko lepszy opis wymagany w reklamie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Różni się od reklamy, która mówi, że przychodzi gra i przyszedł tylko klucz jest to, że w reklamie jest napisane, że jest grą

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Za to zapłaciłem 9 dolarów.... Przestań umieszczać zdjęcie tego, czego nie wyślesz, proszę.... Jak możesz mi powiedzieć, że jeden punkt 1 to 9 dolarów... Kiedy pokazujesz mi 8-19 mm...

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2020

    Dobry zestaw klapek zapadkowych. Jest trochę mniejszy od innych, ale dobry w ręku.Dobra jakość dla pieniędzy

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2019

    comprei um jogo só veio uma chave sacanagem em pelo preço que paguei dá pra comprar 3 na loja aqui mesmo

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Reklama zawiera informacje na klucz zestawu 8-19 i właśnie otrzymałem płomień! Czułem się poszkodowany i chcę naprawy poprzez zwrot pieniędzy lub pozostałości reklamowanego produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    To jest zdzierstwo, jeśli myślisz, że dostaniesz zestaw tylko jeden klucz Zbyt dobry, by być prawdziwym jest zazwyczaj dobrym sposobem na myślenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$9.23
    • US$24.41
    • US$32.99
    • US$12.69
    • US$35.85
    • US$51.99
    • US$16.36
    • US$9.07
    • US$9.23
    • US$33.34
    • US$16.17
    • US$20.78
    • US$58.66
    • US$21.55
    • US$30.99
    • US$18.00
    • US$19.99
    • US$8.07