Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2651)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(2651)
    • 5 Star(2552)
    • 4 Star(90)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/04/2021

    Quality is Perfect 👌 Πολύ καλή ποιότητα σε σχέση πάντα με την τιμή! Για κάποιον λόγο μου έδειχνε τα μεταφορικά πιο φτηνά από Αμερική, αλλά η παράδοση δεν ήταν τόσο γρήγορη έκανε 1 μήνα για Ελλάδα.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Produkty wyglądają ładniej niż oczekiwałem końcówki prawidłowo opakowanie jest w porządku zamówiłem 11 listopada otrzymałem bezpośredni transport do Turcji 19 listopada otrzymałem go z zablokowanego ładunku bardzo ważne dla tych, którzy zajmują się drobnymi pracami remontowymi w Turcji 5 sztuk zestaw około 100 tl

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    Dla pieniędzy ładny zestaw (bardzo ostry!) pęsetki i jeszcze jeden pęseta. Dobre dla (dobrej) elektroniki itp... Niektóre pęsety w tym zestawie są bardziej przyciągane do magnesów niż inne, ale nie magnetyzują i można łatwo zbierać żelazne części bez przyklejania go do końcówek. Drobne końcówki uginają się dość łatwo przy użyciu zbyt dużej siły lub podczas węchu (wich są również dobre do), ale to z powodu używanego metalu i ostrych cienkich końcówek. Końcówki są płaskie w środku, więc nie mają naprawdę chwytania/przytrzymywania części poza ostrym czubkiem. Polecam ten zestaw pęsety dla nowego producenta/hobbysta, lub jako tani dodatkowy zestaw do węszy, i mają inny zestaw lepszych (premium) pęsety do bardziej wytyczanych zastosowań.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    7 szt. pęsety. 6 szpiczastych i 1 nie. 6 prostych i jeden z zakrzywioną głową. Świetny do pracy z elektroniką lub innej pracy na małą skalę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    To stworzenie jest elitarne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    super hvala

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Świetny produkt, dotarł na czas

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2020

    Tymczasowa jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Bardzo ładny i profesjonalny zestaw, dobry materiał, mocne i łatwe obsługa, dobra jakość do ceny, szybka dostawa, jak opisano, łatwa w użyciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2020

    Bardzo podoba mi się produkt, i to było bardzo szybkie dostarczenie produktu, dziękuję bardzo wszystkim, którzy są częścią tej wspaniałej firmy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 847
    • Ft1 847
    • Ft2 772
    • Ft2 464
    • Ft2 464
    • Ft2 488
    • Ft2 155
    • Ft1 952
    • Ft2 464
    • Ft3 389
    • Ft3 080
    • Ft3 913
    • Ft3 558
    • Ft3 080
    • Ft6 049
    • Ft2 494
    • Ft3 358
    • Ft11 097