Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1108)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(1108)
    • 5 Star(1024)
    • 4 Star(60)
    • 3 Star(18)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/09/2021

    Bardzo szybko przyjechali do Wielkiej Brytanii. Normalne opakowanie, czują się wysokiej jakości i są miłe do trzymania, ale dowodem będzie ich użycie. Będą fantastycznym dodatkiem do moich innych narzędzi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Kupiłem do torby i pokryłem wszystkie moje modele RC. Świetny zestaw lekkich narzędzi do każdej drobnej pracy, ale idealny dla RC. Dostępne w niebieskim lub czarnym. KUP TERAZ

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Bardzo ciekawe, ale czuję się świetnie, czekam na zabawkę, którą zamówiłem, aby spróbować ich lepiej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Metalowa rączka jest pusta jak na zdjęciach, co czyni ją bardzo lekką. Koniec końców jest magnetyczny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Śrubokręty są doskonałe, myślę, że wytrzymają długo 👌. Wysłany od razu. Dostarczenie około 20 dni do Sachalina.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Trochę krótki uchwyt, ale ma trochę klątwy, której nie mają inne śrubokręty. Nadal polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Proszę się upewnić, zanim zamówisz ten zestaw - rozmiar tors jest bardzo mały. Po prostu porównaj normalnego kierowcę z tym. Rozmiar zabawki sprawia, że jest to niewygodne w użyciu. Nadaje się tylko do specjalnych zastosowań.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Pozycje zgodne z opisem. Zamówienie przyszło około 18 dni po potwierdzeniu zamówienia. Przedmiot był zapakowany w torbę na listy Banggood. Opakowanie blistrowe dotarło w dobrym stanie, a wszystkie narzędzia nienaruszone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Doskonała jakość! Używaj ich na obciążeniach

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Świetny przedmiot i szybka usługa pocztowa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 204
    • Ft5 884
    • Ft4 778
    • Ft8 091
    • Ft30 903
    • Ft3 676
    • Ft5 884
    • Ft9 194
    • Ft2 571
    • Ft4 043
    • Ft3 307
    • Ft6 620
    • Ft4 778
    • Ft9 563
    • Ft7 722
    • Ft5 148
    • Ft71 991
    • Ft2 940