Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(48)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(48)
    • 5 Star(45)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/04/2022

    Wreszcie przybył!!Took trochę czasu, aby otrzymać!!!Ostatecznie polecam za świetną cenę!!!Użyłem go w Hobby Park 1/24 i na pewno dał ciężarówki więcej niż oryginalna bateria!!!! Akumulator ma tylko 3,7 V, a ta bateria to 7,4, ale nic nie wydaje się być gorące i działa świetnie!!!Zadowolony z zakupu i dziękuję Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2022

    Baterie działają. Ma dobry rozmiar dla mojego atlasu FMS 6x6

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • TrxVIP5
    DE
    18/06/2021

    Druga bateria może być zawsze używana 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Przybycie dobrze zapakowane i chronione. Oba sprawdzone za pomocą kontrolera napięcia. Ładnie wyważona i odpowiednia opłata za przechowywanie. Wysyłka trwała „na zawsze" ponad dwa miesiące do Norwegii. To więcej niż dwa razy więcej niż dostawa w czasie zwykle z Banggood. Zamówiłem kilka baterii Orlandoo Hunter miesiąc później niż te, i dotarły wcześniej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    Świetna bateria w dobrej cenie, nadaje się do coraz większej liczby radiowozów. Zalecana jest ładowarka do wydłużenia żywotności baterii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2021

    Najmniejsza bateria 2s jaką widziałem, jednak zapewnia dobrą wydajność mocy do obsługi równie imponującego Jeepa Każdyine Rochebby 1.12. Złącze baterii jest mikro.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Wszystko bardzo dobry produkt i bardzo dobra logistyka Będę nadal kupować w pakietach Banggood, że jeśli przybędą zawsze i nie jak inni, jak na przykład Aliexpress, że traci pakiety i ma fatalną obsługę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Świetny zestaw baterii 2S dla ciężarówki w skali 12, duża wartość również.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2022

    Bateria jest bardzo dobra i długo działa. Jest mniejszy niż myślałem, że będzie. Rekomenduję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2022

    Otrzymano w dobrej formie i sprawdziło, czy równowaga komórek jest dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$15.00
    • US$17.99
    • US$8.99
    • US$11.99
    • US$35.99
    • US$36.37
    • US$15.00
    • US$13.99
    • US$13.99
    • US$126.49