Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.85 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(54)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(54)
    • 5 Star(46)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-14 12:11:11

    so vem a tela

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-26 19:14:30

    its kiind of low quality but if u shop on banggood than u get what u paid for . its smaller than i expected

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-21 20:14:42

    i never got it. someone stole it

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-05-21 12:48:22

    物はいいですが、写真のようなグリーンではなくもっと薄いグリーンです。

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-04-20 02:12:21

    allora io non ho ancora visto se e arrivato ma se e veramente arrivato ieri come scritto sarebbe ottimo perche in 45 minuti e arrivato e mi sembra poco ma la spedizione e durata tanto pero bho non so oggi controllero se e arrivato grazie mille alla prossima poi le faccio sapere se e arrivata con una semplice foto

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-03-08 23:33:12

    Came in as advertised, very good value for money. It is not truly a chroma key green but that can be sorted in software so I can forgive that. Overall, I am very happy with the product.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-09-17 05:18:17

    poor average quality, too long waiting time, not worth the money.. it turns out that banggood has more and more expensive items, the quality of which is low compared to items of the same type bought in normal stores for similar money and even cheaper

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-20 06:07:40

    as a first time buyer I I'm very happy with the service. it was very fast I really recommend even though it is not the perfect quality

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>