Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(907)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(907)
    • 5 Gwiazda(874)
    • 4 Gwiazda(27)
    • 3 Gwiazda(5)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/04/2019

    The shaft hole is not 5 mm but the 4.7 mm and cannot be inserted into my engine. ????? thank you Angelo

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2019

    very nice item

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2019

    Very nice product for the price. It fits very tightly on the 775 motor shaft, but still OK. I recommend both the product and the seller

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2019

    За свою цену отличный товат, все упаковано в отдельных кейсах, и в пакет с смазкой. качество патрона отличное, цанги очень грубо изготовлены. В целом покупкой доволен

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • TeoVIP3
    GR
    15/01/2021

    Bardzo szybka wysyłka i ładnie zapakowana!Także dobra jakość duszenia i kolets w osobnym przypadku każdy jeden zapieczętowany i z smarem!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Po kilku dniach. Części są tutaj. Wszystko zgodnie z reklamą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2019

    Todo correcto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2018

    Conforme o anúncio, produto de extrema qualidade e bem embalado! Chegou em menos de um mês no Brasil

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2023

    Dobra kolekcja, pudełka były zbyt ciasne, aby je otwierać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2023

    Tak dobrze, bardzo szybko, jestem szczęśliwy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$14.99
    • US$59.99
    • US$19.54
    • US$42.72
    • US$9.99
    • US$13.79
    • US$9.99
    • US$19.99
    • US$9.99
    • US$9.99
    • US$25.99
    • US$128.19
    • US$18.47
    • US$10.34
    • US$34.49
    • US$20.78
    • US$15.00
    • US$54.99