Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję

Najlepsze wrażenia

  • good rudder(13)
  • good product(12)
  • good quality(11)
  • good price(10)
  • great price(5)
  • Wszystkie recenzje(202)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(17)
    • 5 Star(17)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-03-03 01:25:46

    very good

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-08-03 08:42:37

    very good

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-09-29 22:22:37

    good in price

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Works perfect for my FT011 and FT 012

    2016-08-08 21:15:02

    I bought one for my FT011 and one for my FT012. On FT011 the mounting holes are perfect, on FT012 not, but I made some adapters with my 3D printer. http://www.thingiverse.com/thing:1710547

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Super Mono X Upgrade

    2018-11-05 01:56:20

    ich habe das Ruder an die super Mono X gebaut ging ohne große Probleme ein Loch extra gebohrt ( ein zusätzliches muß noch rein für den Wassereinlass des Ruders für den Silikon Schlauch geht,aber auch ohne wenn man den originalen Einlass nur benutzen möchte). man braucht noch ein kleines ca. 1x1cm 2mm dickes Stück plastik oder ähnliches um die oberkannte auszugleichen und fertig. Fährt sich hervorragend self righting funktioniert tadellos. THX Bangood nice regards

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-05-04 22:10:11

    ****note *****servo horn is on right hand side & horizontal mounting to stern ..... anodized aluminum rudder 3” long

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Parfait, produit super solide pour un prix très bas.

    2016-06-18 15:23:41

    Parfait, produit super solide pour un prix très bas. Je viens de l'installer sur mon bateau FT011. Recu en 2 semaines. Merci Banggood

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-03-14 10:02:04

    посылка пришла раньше срока продавцу большой плюс+++++ товар полностью соответствует описанию ----- скажу честно качества детали отличное даже не ожидал ----- СОВЕТУЮ НАСТОЙЧИВО ДАННОГО ПРОДАВЦА!!!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    GREAT !!!!

    2018-01-16 11:20:52

    Perfect for my FEILUN FT011 !! Many thanks Banggood ;)

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Thank you Banggood

    2016-11-12 18:34:11

    Thank you Banggood Türk arkadaşlara siteyi ve ürünleri tavsiye ederim. Güvenilir ve Kaliteli ürünler.

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 21  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>