Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(85)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(85)
    • 5 Gwiazda(77)
    • 4 Gwiazda(6)
    • 3 Gwiazda(0)
    • 2 Gwiazda(1)
    • 1 Gwiazda(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • KKK202
    PT
    07/11/2023

    Nice Quality and durability materials BW Watch. It has correct measuring applications, blood pressure, heart rate, sleep time, steps are perfectly measured, it shows very close results to special instruments designed for this purpose.I have not tried its water resistance, Because the products of another manufacturer, the other two, weren't real with full water resistance in terms of the promised pressure or depth. The app is also easy and works well, and the running time is right. Calling and texting work on it. A very good quality watch that suits my needs and is suitable.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2023

    Nice Quality and nice BW Watch. Standby Time is good and the App works seamless. I’m happy with it. Calling and texting work on it. A very good quality watch that suits my needs and is suitable.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2024

    Naprawdę wodoodporny, można z nim pływać, ale nie jest odporny na upadki. Być może dlatego, że jest trochę ciężki. Mój się zepsuł przy pierwszym upadku z wysokości nieco ponad 1 metra. Ponieważ kupiłem dwa, pozostał tylko ten ze zdjęć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2023

    Bardzo dobry smartwatch (zbudowany wygląda bardzo jakościowo), z bardzo dobrą łącznością z telefonem komórkowym i aplikacją!Połączenia są bezszwowe, słyszą i słyszą cię bardzo wyraźnie. Podłączony przez Bluetooth przez cały dzień, bateria wystarcza na długi czas.Jeśli chcesz ekonomicznego smartwatcha, który spełnia to, co obiecuje, po prostu go wybierz ...!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Muck68
    AT
    20/11/2023

    Wyświetlacz jest jasny i jasny. Funkcje działają, precyzja nieznana. Opaska na nadgarstek może się rozluźnić z boku zegarka. Połączenie z aplikacją i wartości są w porządku. Ładna zabawka w tej cenie. Bateria wydaje się trwać dość długo. Po jednym dniu prawie żadnej straty wyświetlane. Pytanie brzmi: jak długo, jeśli używasz GPS itp przez cały dzień. Tryb oszczędzania itp. Są w porządku i zdecydowanie mają sens. Łatwa zmiana różnych układów wyświetlania to z pewnością plus. Bardziej klasyczny lub bardziej sportowy, Twój wybór.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2023

    Prawdziwy męski zegarek, solidny, dobra żywotność baterii, szybka dostawa, THX Bangood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2023

    Zamówienie dostarczone. To naprawdę trwało długo, prawie dwa miesiące. Towary były bezpiecznie zapakowane. Przybył nieuszkodzony. Wizualnie wykonane jakościowo. Jak pokaże się w użyciu będzie zobaczyć podczas pracy, a więc wydaje się być wszystko dobrze. Podobał mi się zegarek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • ANN123
    GR
    06/11/2023

    Przybył na czas i w idealnym stanie jak zawsze z banggood. Bardzo dobry inteligentny zegarek, jak opisano w prezentacji. Bardzo dobra jakość, a ekran jest bardzo wyraźny i można go zobaczyć pod słońcem. W tej cenie jest darem!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2023

    otrzymał produkt dobrej jakości zgodnie z moimi oczekiwaniami, a dostawa była szybka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2023

    Używam go z Galaxy S22 ultra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$20.59
    • US$23.99
    • US$8.99
    • US$8.99
    • US$39.99
    • US$29.99
    • US$25.99
    • US$32.99
    • US$8.99
    • US$59.99