Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(17)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(17)
    • 5 Star(16)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/07/2021

    Przedmiot wysłany zaraz po zapłaceniu. Przesyłka jest szybka w porównaniu z transportem Alli. Nie mam termometru do lutowania, więc nie mogę potwierdzić dokładności temperatury. Nie podoba mi się to, że jest w rękach, a wyświetlacz nie działa całkowicie. Myślę, że to będzie w porządku jako wsparcie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    16 dni dostawy przez Banggood Express /4PX International Express. Mini lutownica 75W była dobrze zapakowana i kompletna zgodnie z opisem. Kontrola funkcji zakończona!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Przedmiot tak szybko, jak to możliwe, w samą porę. Produkt jest zgodny z opisem i dotarł w oczekiwanym czasie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Doskonały sprzedawca, obsługa była szybka i zadowolona, jak oczekiwano. dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Przesyłka była szybka i sprawdziłem żelazko na 12V. Instrukcja użytkownika nie jest dobra. Nie byłem w stanie określić temperatury ani ustalić czasu snu. Patrz załączone strony z podręcznika.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2020

    Doskonałe do pracy na miejscu, jak praca przy samochodach. Podłączony do akumulatora 3S i był gotowy do rozpuszczenia @220c w 15 sekund. Przydatne jest również to, że przyjmuje te same wskazówki T12 jak moje 9501 ławki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Wyjątkowe wypróbowane natychmiast, i bardzo szybko osiągnąć pożądaną temperaturę i końcówki T12 są fenomenalne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Przedmiot zgodny z opisem, bardzo przydatny przybył na czas potrzebuje końcówki lutowania żelaza i zasilania. Dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Dostarczone na czas, produkt wygląda dobrze zgodnie z opisem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Dobrze działa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 131
    • Ft5 442
    • Ft6 141
    • Ft18 428
    • Ft11 131
    • Ft16 892
    • Ft5 755
    • Ft7 357
    • Ft4 784
    • Ft6 360
    • Ft4 771
    • Ft15 739
    • Ft11 517
    • Ft4 651
    • Ft31 248
    • Ft9 306
    • Ft4 651
    • Ft3 321