Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(62)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(62)
    • 5 Star(54)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/09/2021

    Grafika na breloczkach jest naprawdę klarowna i ładna. Tekstura jest dość gładka. Jedną rzeczą, która może być trochę denerwująca jest to, że klawisz jest mocno dopasowany do przełączników.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Bardzo dobrze wyglądający i działający breloczek! Są silnie zbudowane i wyglądają niesamowicie! Jeśli ktoś chce je kupić, niech to zrobi. Oni są tego warci. I tak, są gotowe i brzmią niesamowicie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Przybył w ciągu tygodnia wraz z moim drugim zamówieniem i jest bardzo ładny, moje jedyne skargi to ziarniste uczucie czapek i że są bardzo przeźroczyste

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    Wygląd Keycaps jest taki piękny. Ale niestety prowadzenie klawiatury świeci przez zakrętki. To sprawia, że wygląd z rgB jest bardzo brzydki :(

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Sprawiał, że moja klawiatura brzmiała płynniej, jakość klawiszy jest bardzo dobra. Kocham je, cieszę się, że tu jestem. (pod klawiszami znajduje się ściągacz do klawiszy, gdy paczka wchodzi)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    To naprawdę zadziwia jakość za niskie koszty tych ładnych klawiszy, polecam również, że przybywam 3 tygodnie wcześniej tutaj w Meksyku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Wysyła schludne szybko Mam 10 dni do przodu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    Jak kolor, ale jest bardzo ciemny

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Wyglądasz świetnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Kimochi!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • Ft18 962
    • Ft6 951
    • Ft17 381
    • Ft13 904
    • Ft6 951
    • Ft3 790
    • Ft10 427
    • Ft6 318
    • Ft11 060
    • Ft15 169
    • Ft14 600
    • Ft3 474
    • Ft8 215
    • Ft3 158
    • Ft25 915
    • Ft38 875
    • Ft18 962
    • Ft18 329